Hota incorporabila decorativa Beko BHCB61632XH review

     Daca iti doresti o hota performanta care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Beko. Specialistii de la Beko au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca hota incorporabila decorativa Beko BHCB61632XH este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun.

    Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Beko pentru piata europeana. Hota incorporabila decorativa Beko BHCB61632XH despre care vorbim astazi este o hota electrica decorativa montata pe perete ce se incorporeaza, avand dimensiunile pentru montaj cu evacuare afara de (IxLxA) mm: 1023/643 x 598 x 504 si o greutate neta de 12,2 Kg. Modelul Beko BHCB61632XH are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe verticala. La acest model marimea pe verticala a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind reglata la o distanta adecvata fata de zona de arzatoare. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este aceeasi de 65 cm. Hota are un design modern, de culoare inox, iar materialul din care este construita este inoxul de culoare argintie.

    Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda, cu actionari Soft-touch pozitionate frontal, cu control electronic, este actionat de 4 butoane senzitive ce indeplinesc functiile de: Pornire/oprire si treapta 1 de aspirare; Setare treapta de aspiratie 2, 3; Tasta de iluminare. Cu modul de oprire automat aparatul va fi oprit dupa ce a functionat timp de 15 de minute la treapta de ventilatie setata. Pentru a activa functia de oprire Automata este nevoie sa apasati orice buton cu treapta 1 treapta 2 sau treapta 3 de aspirare si functia de temporizare de 15 minute se activeaza. Modul de oprire automat este anulat atunci cand setam orice tasta in afara de tasta de iluminare. Hota incorporabila decorativa Beko BHCB61632XH, Putere de absorbtie 599 m3/h, 1 motor, Soft Touch, 3 trepte de viteza, Iluminare cu LED, 60 cm, Inox     Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara LED 2 x 3 W cu puterea de 49 lux/W cu clasa de eficienta iluminare A, fiind dotat cu 2 filtre de anti grasime multistrat din inox cu eficienta de retinere de clasa D, filtreaza pana la 72% grasime din aerul din bucatarie.Hota incorporabila decorativa Beko BHCB61632XH, Putere de absorbtie 599 m3/h, 1 motor, Soft Touch, 3 trepte de viteza, Iluminare cu LED, 60 cm, Inox     Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spalarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim. Aceasta hota are si un sistem de extractie aer perimetral printr-un sistem de fante perimetrale. Cu aceasta metoda de aspiratie Fluid Dynamic Efficiency creste eficienta hotei cu aproximativ 16% comparativ cu o unitate de aspiratie cu aceeasi putere a motorului, la un nivel de zgomot mai mic de 7%.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm si de 120 mm atasat, cu posibilitati variate de montaj pentru camin (horn), conform cu normativul EU Nr. 65/2014. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model poate este dotat in plus si cu un kit de recirculare cu 2 filtre din carbune activ. Corpul hotei este prevazuta pe exterior cu o suprafata perfect neteda, fara suruburi sau nituri. Aceasta solutie inseamna siguranta sporita in utilizare si curatare mai usoara.

      Din punct de vedere energetic Beko BHCB61632XH cu puterea instalata de 216 W se remarca prin consumul energetic mic de 90 kWh/an facand parte din clasa de consum C.Hota incorporabila decorativa Beko BHCB61632XH, Putere de absorbtie 599 m3/h, 1 motor, Soft Touch, 3 trepte de viteza, Iluminare cu LED, 60 cm, Inox     Calculul consumului energetic a fost facut intr-un regim mediu de operare al hotei, de o ora la nivelul 2 de extractie si cu sistemul de iluminare aprins timp de 2 ore pe zi. Acest consum energetic i se datoreaza motorului inverter BLDC Eco Silene Drive cu puterea de 210 W din dotare avand turbina cu 2 circuite de aer, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest motor Eco Silence Drive nu foloseste perii de carbon, fiind actionat de un magnet permanent ce nu provoaca frictiune mecanica si opereaza cu 0% pierderi de putere. Motorul hotei este Eco din punct de vedere al energiei consumate, are un zgomot redus, iar fiabilitatea este foarte mare. Acesta motor economiseste energie cu pana la 65% fata de o hota normala si este de 3 ori mai silentios. Turbina are 2 circuite dintre care  unul care duce spre exterior (fiind necesara instalarea unui traseu, prin spargerea peretelui sau tavanului, iar aerul aspirat din bucatarie se curata numai prin filtrul de grasime fiind scos la exterior. Circuitul prin recirculare care curata aerul aspirat din bucatarie atat prin filtrul de grasime cat si de filtru de carbune activ, este apoi dirija inapoi in bucatarie. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (485667dB putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte si functie de operare cu oprire automata dupa 15 min, este de minim 241 mc/h si maxim 599 mc/h. Aceasta functie intensiva se dovedeste a fi foarte utila atunci cand dorim sa aerisim foarte repede incaperea. Acest model de hota este suficient de puternica cand functioneaza cu evacuarea aerului afara, pentru a fi instalata intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 19 – 20 mp. Consum de energie in mod inactiv cu afisajul oprit este de 0,42 W. Acest aparat respecta standardul european de siguranta EN957 si este certificat CE respectand directiva EU ROHS DEEE (2011/65/UE) cu continut limitat de materiale daunatoare.Image result for foto EU ROHS   Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila decorativa Beko BHCB61632XH, Putere de absorbtie 599 m3/h, 1 motor, Soft Touch, 3 trepte de viteza, Iluminare cu LED, 60 cm, Inox

Lasă un răspuns