Hota incorporabila decorativa Electrolux EFB60460OX review

     Daca iti doresti o hota performanta care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Electrolux. Specialistii suedezi de la Electrolux au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca hota incorporabila decorativa Electrolux EFB60460OX este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun.

     Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Electrolux pentru piata europeana. Aparatul Electrolux EFB60460OX despre care vorbim astazi este o hota electrica decorativa montata pe perete ce se incorporeaza, avand dimensiunile (IxLxA) mm: 645/1070 x 598 x 500 si o greutate de 17,2 Kg. Dimensiunile pentru montaj cu recirculare sunt de (IxLxA) mm: 720/1070 x 598 x 500.Hota incorporabila decorativa Electrolux EFB60460OX, Putere de absorbtie 603 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox     Modelul Electrolux are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe verticala. La acest model marimea pe verticala a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind reglata la o distanta adecvata fata de zona de arzatoare. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 50 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm. Hota are un design modern, de culoare argintiu, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu butoane cu taste pozitionat frontal, cu control digital, este actionat de patru butoane si indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare, setare pornire/oprire. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii.

     Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu LED 2 x 2,5 W cu clasa de eficienta iluminare A., cu eficienta de iluminare de 29 lux/W.

     Hota este dotata si cu un filtru de grasime tip caseta multistrat, cu eficienta de retinere de clasa C, cu eficienta de filtrare a grasimilor de 76%. Acest filtru reţine particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Acest filtru metalic se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestui filtru este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori poate fi introdus în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu-l îndoim.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model are in dotare in plus si filtru din carbune activ TYPE15 pentru acest model, doar la comanda prin reteaua de service Electrolux Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Filtrul puternic de carbune mentine un aer proaspat in bucatarie. Dupa o utilizare intensa, filtrul poate fi reimprospatat in cuptor, pentru ca apoi sa functioneze la capacitate maxima. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Această soluţie constructiva înseamnă siguranţă si eficienta sporită în utilizare şi o curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Electrolux EFB60460OX cu puterea instalata de 155 W se remarca prin consumul energetic mic de 56 kWh/an facand parte din clasa de consum B.EFB60460OX Electrolux    Calculul consumului energetic a fost facut intr-un regim mediu de operare al hotei, de o ora la nivelul 2 de extractie si cu sistemul de iluminare aprins timp de 2 ore pe zi. Acest consum energetic i se datoreaza motorului cu puterea de 150 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (46, 53, 69dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 256 mc/h si maxim 603 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 24 – 25 mp. Puterea de ventilare a hotei montata prin recirculare scade cu 20%.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila decorativa Electrolux EFB60460OX, Putere de absorbtie 603 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox

 

Lasă un răspuns