Hota incorporabila decorativa Hansa OKC624SH review

     Hansa se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Hota incorporabila tip decorativa Hansa OKC624SH, este produsa in Polonia de producatorul de electrocasnice Amica International GmbH. Brandul Hansa a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele acestui producator se adreseaza in special clientilor din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul Hansa pentru piata europeana. Aparatul Hansa OKC624SH despre care vorbim astazi este o hota electrica decorativa tangentiala ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) mm: 950-1310 x 600 x 350 si o greutate neta de 10 Kg.Hota incorporabila decorativa Hansa OKC624SH, Putere de absorbtie 244 mc/h, 1 motor, 60 cm, Negru      Hota are un design modern, de culoare inox a cosului de evacuare, iar materialul din care este construit este otel inoxidabil si cristal de culoare negru. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionari mecanice pozitionat frontal este actionat de 5 butoane push-button ce indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare si setare pornire/oprire. Această interfata cu butoane clasice, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Iar cu ajutorul funcţiei de temporizare, putem seta momentul de oprire automată a hotei de maxim 90 de minute, din 10 în 10 minute. 

    Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 2 x 20 W cu clasa de eficienta iluminare G, fiind dotat si cu un filtru de grasime din aluminiu mascat in panou de sticla, cu eficienta de retinere de clasa D. Acest filtru retine particulele de grăsime din aburi in prortie de 71,2%, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Acest filtru metalic se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestui filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori poate fi introdus în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu-l îndoim. Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 120 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul are in dotare si un filtru din carbune activ, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Filtrul nu poate fi spalat si nici regenerat si trebuie sa fie inlocuit cel putin o data la 2 luni, sau mai des in cazul in care este folosita hota mai intens. In cazul functionari cu evacuare prin recirculare acest model are protectie motor in cazul imbacsiri filtrului de carbune activ, oprind prin protectie motorul. Corpul hotei din inox este perfect neted, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie constructiva înseamnă siguranţă si eficienta sporită în utilizare şi o curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Hansa OKC624SH cu puterea totala de 160 W se remarca prin consumul de energie de 106 kWh/an facand parte din clasa de consum E.Gartraukis Hansa OKC624SH | Novastar     Calculul consumului energetic a fost facut intr-un regim mediu de operare al hotei, de o ora la nivelul 2 de extractie si cu sistemul de iluminare aprins timp de 2 ore pe zi. Acest consum energetic i se datoreaza motorului cu puterea de 120 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silentios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (525864dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 103 mc/h si maxim 244 mc/h. Astfel acest model de hota de la Hansa este suficient de puternica pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 10 mp. Consumul de energie la modul de asteptare este de 0,25 W/h. Sistemul electronic al hotei este protejat cu un dispozitiv de intrerupere rapida de 250V ~ 2A (cu sigurante fuzibile 5×20). Daca optam pentru modul de functionare prin recirculare, puterea de absorbtie a hotei va scadea cu cca, 10%. Iar distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 45 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila decorativa Hansa OKC624SH, Putere de absorbtie 244 mc/h, 1 motor, 60 cm, Negru

Lasă un răspuns