Hota incorporabila decorativa Hotpoint HHVP 6.6F LM K review

     In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra. Hota incorporabila decorativa Hotpoint HHVP 6.6F LM K este o optiune pentru o astfel de solicitare.HOTPOINT PHVP 6.6F LM K Canopy Cooker Hood - Black    In plus daca iti doresti si o hota performanta care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Hotpoint. Proprietatea marcii Hotpoint este impartita intre compania americana Whirlpool, care are si drepturi europene si compania chineza Haier, care impreuna cu compania americana KKR, care are drepturi si in America de Nord.     Astfel specialistii americani de la Hotpoint au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca hota incorporabila decorativa Hotpoint HHVP 6.6F LM K este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Hotpoint pentru piata europeana. Hota incorporabila decorativa Hotpoint HHVP 6.6F LM K despre care vorbim astazi este o hota electrica decorativa ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile pentru evacuare afara de: (IxLxA) mm: 775/1030 + 598 + 326 si o greutate neta de 12 Kg. Dimensiunile hotei atunci cand functioneaza la modul de recirculare este de: (IxLxA) mm: 853/1030 + 598 + 326Hotpoint PHVP 6.6F LM K Cooker Hood - Black     Pentru o eficienta de extractie buna a aerului viciat, hota trebuie sa fie montata la o distanta minima de 55 cm fata de suprafata plitei care functioneaza numai cu gaz metan si de 70 cm fata de suprafata unei plite electrice. Hota are un design modern, de culoare negru/inox, iar materialul din care este construita este otel inox si cristal de culoare neagra. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda pozitionat frontal, cu control mecanic, este actionat de 4 butoane push-button, ce indeplinesc functiile de: Pornire/oprire si treapta 1 de aspirare; Setare treapta de aspiratie 2, 3 si comutator sistem de iluminare. Un LED de semnalizare ne indica punerea sub tensiune a hotei. Această interfaţă cu butoane clasice oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii.

     Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu LED 2 x 1 W cu clasa de eficienta iluminare A de 29 lux/W.HOTPOINT PHVP 6.6F LM K Canopy Cooker Hood - Black    Hota este dotata si cu un filtru de grasime din aluminiu casetat, mascat in panou de sticla, cu eficienta de retinere de 56% de clasa E.HOTPOINT PHVP 6.6F LM K Canopy Cooker Hood - Black     Acest filtru cu dimensiunile de (L, l, H) cm 33 x 18 x 0,9 retine particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Acest filtru metalic se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestui filtru este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori poate fi introdus în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu-l îndoim. Aceasta hota are si un sistem de extractie aer perimetral printr-un sistem de fante perimetrale. Cu aceasta metoda de aspiratie Fluid Dynamic Efficiency creste eficienta hotei cu aproximativ 16% comparativ cu o unitate de aspiratie cu aceeasi putere a motorului, la un nivel de zgomot mai mic de 7%. Hota incorporabila decorativa Heinner are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul are in dotare si un filtru din carbune activ, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Filtrul nu poate fi spalat si nici regenerat si trebuie sa fie inlocuit cel putin o data la 2 luni, sau mai des in cazul in care este folosita hota mai intens. In cazul functionari cu evacuare prin recirculare acest model are protectie motor in cazul imbacsiri filtrului de carbune activ, oprind prin protectie motorul. Corpul hotei este perfect neted, fara suruburi sau nituri. Aceasta solutie constructiva inseamna siguranta si eficienta sporita in utilizare si o curatare mai usoara. 

      Din punct de vedere energetic hota incorporabila decorativa Hotpoint HHVP 6.6F LM K cu puterea instalata de 262 W se remarca prin consumul de energie de 73,9 kWh/an facand parte din clasa de consum B. Hota incorporabila decorativa Hotpoint HHVP 6.6F LM K, Putere absorbtie 647 mc/h, Clasa B, Negru/Inox     Calculul consumului energetic a fost facut intr-un regim mediu de operare al hotei, de o ora la nivelul 2 de extractie si cu sistemul de iluminare aprins timp de 2 ore pe zi. Acest consum energetic i se datoreaza motorului cu turbina, cu puterea de 260 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (596570dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 400 mc/h pana la maxim 647 mc/h. Acest model de hota cu evacuare afara este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 21 – 22 mp. La modul de functionare prin recirculare suprafata utila maxima este mai mica cu 20%. Acest mod de functionare prin recirculare este indicat mai ales in anotimpul rece, deoarece nu mai este nevoie de priza de aer care sa comunice cu exteriorul si sa introduca aer rece in locuinta. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila decorativa Hotpoint HHVP 6.6F LM K, Putere absorbtie 647 mc/h, Clasa B, Negru/Inox

Lasă un răspuns