Hota incorporabila decorativa Master Kitchen MKHD V808-TouchWH review

     Specialistii italieni de la Master Kitchen au implementat cele mai noi tehnologii dand posibilitatea de a ne redecora bucataria cu o opera de arta moderna, astfel ca hota incorporabila decorativa Master Kitchen MKHD V808-TouchWH este alegerea perfecta si totul la un pret foarte bun. Aparatul fabricat in Italia face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul Master Kitchen pentru piata europeana. Brand Master Kitchen face parte din marele grup Midea, cel mai mare producător de produse electrocasnice. Hota incorporabila decorativa Master Kitchen MKHD V808-TouchWH este o optiune pentru o astfel de solicitare. Acest tip de hota este atasata de perete putand fi incorporata in mobilierul de bucatarie sau folosita in mod autonom. Hota incorporabila decorativa Master Kitchen MKHD V808-TouchWH despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete, avand dimensiunile (HxLxA) mm: 489,5 x 800 x 418,5 si o greutate neta de 16 Kg. Inaltimea minima impreuna cu cosului de evacuare este de 890 mm si inaltimea maxima este de 1270 mm.MKHD V806 TOUCH BK - Gemma B&D     Hota are un design modern, de culoare alb lotus, iar materialul din care este construit este inox vopsit si sticla. Linia neteda si vizibilitatea deosebita a panoului decorativ ofera o nota de sofisticare si creativitate pentru bucataria dvs.Hota incorporabila decorativa Master Kitchen MKHD V808-TouchWH, 800 m3/h, Clasa A, Control slide touch, 60 cm, Alb     Panoul se rabateaza in sus pentru a avea un acces facil la sistemul de filtrare. Iluminarea cu 2 becuri cu LED 2 x 1,5 W ofera o viziune excelenta a alimentelor si bineinteles are o linie estetica speciala pentru spatiul unde este montata. Acest model iese de asemenea in evidenta prin design-ul creativ si prin tehnologia avansata de la Master Kitchen pe care se bazeaza si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare senzitiva pozitionat frontal, cu control electronic este actionat de 5 butoane Slide-touch, ce indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare si comutator On/Off. Aceasta interfata cu butoane moderne, ofera acces direct la functionarea hotei in bune conditii.Hota incorporabila decorativa Master Kitchen MKHD V808-TouchWH, 800 m3/h, Clasa A, Control slide touch, 60 cm, Alb     Master Kitchen MKHD V808-TouchWH are un sistem de absorbtie perimetrica a aerului de inalta precizie inteligent si silentios. Acest sistemul redirectioneaza curenti de aer de admisie ai aparatului din partea exterioara a capotei catre partea centrala. Aceasta solutie optimizeaza consumul de energie, reduce zgomotul si face ca aparatul sa fie mult mai eficient. Iar panoul decorativ tangential in afara de aspectul estetic are si rolul de a masca sistemul de filtrul metalic din dotarea hotei.

     Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu LED 2 x 1,5 W cu clasa de eficienta iluminare de 76,1 lux/W in clasa A.     Sistemul de filtrare este format din 2 filtre de grasime din aluminiu, mascate de panou de sticla, plus un filtru suplimentar langa sistemul de iluminare cu eficienta de retinere de 65,1% in clasa C. Acest sistem de filtrare compus din 3 filtre este necesar datorita debitului mare de aer de extractie.     Acest lucru face aerul din bucatarie sa fie considerabil mai proaspat si mai curat. Aceste filtre retin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe peretii interiori ai hotei si ai tubulaturii, dupa care ar incepe sa curga ca o mazga lipicioasa. Aceste filtre metalice se pot spala ori de cate ori este nevoie. Spalarea acestor filtre este foarte simpla, necesita doar apa fierbinte cu detergent sau cu sapun lichid, ori pot fi introdusi in masina de spalat vase. În ambele cazuri vom fi atenti sa nu-i indoim. Acest model are un sistem de ventilaţie, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 120/150 mm cu sistem de control al fluxului de aer prin clapet de sens. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul are in dotare si un filtru din carbune activ tip CE/CB/GS/SAA, doar la comanda prin reteaua de service Master Kitchen Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Pentru a mari durata de functionare prin recirculare cu filtru de carbune trebuie sa curatati de cate ori este nevoie filtrele metalice din aluminiu. Corpul hotei este perfect neted, fara suruburi sau nituri. Aceasta solutie constructiva inseamna siguranta si eficienta sporita în utilizare si o curatare mai usoara.

      Din punct de vedere energetic hota incorporabila decorativa Master Kitchen MKHD V808-TouchWH cu puterea instalata de 253 W se remarca prin consumul energetic de 49 kWh/an facand parte din clasa de consum A.Hota incorporabila decorativa Master Kitchen MKHD V808-TouchWH, 800 m3/h, Clasa A, Control slide touch, 60 cm, Alb     Calculul consumului energetic a fost facut intr-un regim mediu de operare al hotei, de o ora la nivelul 2 de extractie si cu sistemul de iluminare aprins timp de 2 ore pe zi. Acest consum energetic i se datoreaza motorului cu puterea de 250 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silentios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (455763dB si de 68 dB la viteza Intensiva, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, plus o trepta Intensiva cu evacuarea aerului afara este de minim 330 mc/h si maxim 600 mc/h, urmand ca la viteza Intensiva de extractie debitul sa fie de 800 mc/h. Iar puterea de ventilare prin recirculare este de la minim 190 mc/h la 460 mc/h, iar la viteza Intensiva de extractie debitul este de 530 mc/h. Acest model de hota cu evacuare afara este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-un spatiu rezidential cu suprafata utila maxima de 26 – 27 mp. Pentru o montare corecta si pentru a proteja aparatul, distanta minima a hotei fata de o plita electrica sa fie de 450 mm si fate de o plita cu alimentare cu gaz metan distanta minima sa fie de 650 mm. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Zilele acestea poti achizitiona hota la un pret foarte bun: Verifica pret redus

Hota incorporabila decorativa Master Kitchen MKHD V808-TouchWH, 800 m3/h, Clasa A, Control slide touch, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns