Hota incorporabila decorativa Whirlpool WHVP65FLMK review

     In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra. Hota incorporabila decorativa Whirlpool WHVP65FLMK este o optiune pentru o astfel de solicitare. Firma Whirlpool se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Acest tip de hota este atasata de perete putand fi incorporata in mobilierul de bucatarie sau folosita in mod autonom. Hota incorporabila decorativa Whirlpool WHVP65FLMK despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete, avand dimensiunile (HxLxA) mm: 385 x 598 x 325 si o greutate neta de 12 Kg. Inaltimea minima a cosului de evacuare din inox este de 800 mm si inaltimea maxima este de 1035 mm.Hota incorporabila decorativa Whirlpool WHVP65FLMK, Putere de absorbtie 375 mc/h, 3 trepte viteza, Sticla neagra     Hota are un design modern, de culoare negru obsidian, iar materialul din care este construit este metal vopsit. Linia neteda si vizibilitatea deosebita a panoului decorativ ofera o nota de sofisticare si creativitate pentru bucataria dvs. Panoul se rabateaza in sus pentru a avea un acces facil la sistemul de filtrare. Iluminarea cu 2 becuri cu halogen 2 x 40 W ofera o viziune excelenta a alimentelor si bineinteles are o linie estetica speciala pentru spatiul unde este montata. Acest model iese de asemenea in evidenta prin design-ul creativ si prin tehnologia avansata de la Whirlpool pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare moderna pozitionat frontal, cu control mecanic este actionat de 4 butoane push button, ce indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare si comutator on/off. Această interfaţă cu butoane clasice, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii.Hota incorporabila decorativa Whirlpool WHVP65FLMK, Putere de absorbtie 375 mc/h, 3 trepte viteza, Sticla neagra     Acest model de hota are un sistem de absorbtie perimetrica a aerului de inalta precizie inteligent si silentios. Acest sistemul redirectioneaza curenti de aer de admisie ai aparatului din partea exterioara a capotei catre partea centrala. Aceasta solutie optimizeaza consumul de energie, reduce zgomotul si face ca aparatul sa fie mult mai eficient. Panoul decorativ tangential in afara de aspectul estetic are rolul de a masca filtrul metalic din dotarea hotei.

     Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu LED 2 x 1 W cu clasa de eficienta iluminare de 76,1 lux/W in clasa A, fiind dotat cu un filtru de grasime din aluminiu, mascat in panou de sticla, cu eficienta de retinere de 55,1% in clasa E.Hota incorporabila decorativa Whirlpool WHVP65FLMK, Putere de absorbtie 375 mc/h, 3 trepte viteza, Sticla neagra     Acest lucru face aerul din bucatarie sa fie considerabil mai proaspat si mai curat. Acest filtru retine particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe peretii interiori ai hotei si ai tubulaturii, dupa care ar incepe sa curga ca o mazga lipicioasa. Acest filtru metalic se spala ori de cate ori este nevoie. Spalarea acestui filtru este foarte simpla, necesita doar apa fierbinte si detergent sau sapun lichid, ori poate fi introdus in masina de spalat vase. În ambele cazuri vom fi atenti sa nu-l indoim. Acest model are un sistem de ventilaţie, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm cu sistem de control al fluxului de aer prin clapet de sens. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul are in dotare si un filtru din carbune activ, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Pentru a mari durata de functionare prin recirculare cu filtru de carbune trebue sa curatati de cate ori este nevoie filtrele metalice din aluminiu. Corpul hotei este perfect neted, fara şuruburi sau nituri. Această soluţie constructiva înseamnă siguranţă si eficienta sporită în utilizare şi o curăţare mai uşoară.

      Din punct de vedere energetic Whirlpool WHVP65FLMK cu puterea instalata de 142 W se remarca prin consumul energetic de 72,7 kWh/an facand parte din clasa de consum D.Hota incorporabila decorativa Whirlpool WHVP65FLMK, Putere de absorbtie 375 mc/h, 3 trepte viteza, Sticla neagra     Calculul consumului energetic a fost facut intr-un regim mediu de operare al hotei, de o ora la nivelul 2 de extractie si cu sistemul de iluminare aprins timp de 2 ore pe zi. Acest consum energetic i se datoreaza motorului cu puterea de 140 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (555760dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, cu evacuarea aerului afara este de minim 255 mc/h si maxim 375 mc/h. Iar puterea de ventilare prin recirculare este de la minim 190 mc/h la 295 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-un spatiu rezidential cu suprafata utila maxima de 11 –  12 mp. Pentru o montare corecta si pentru a proteja aparatul, distanta minima a hotei fata de o plita electrica sa fie de 450 mm si fate de o plita cu alimentare cu gaz metan distanta minima sa fie de 650 mm. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Zilele acestea poti achizitiona hota la un pret foarte bun: Verifica pret redus

Hota incorporabila decorativa Whirlpool WHVP65FLMK, Putere de absorbtie 375 mc/h, 3 trepte viteza, Sticla neagra

Lasă un răspuns