Hota incorporabila semineu Electrolux LFC316X review

     Daca iti doresti o hota performanta care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Electrolux.     Specialistii suedezi de la Electrolux au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca hota incorporabila semineu Electrolux LFC316X ce face parte din seria 300 este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Electrolux pentru piata europeana. Aparatul Electrolux LFC316X despre care vorbim astazi este o hota electrica decorativa montata pe perete ce se incorporeaza, avand dimensiunile pentru montaj cu evacuare afara de (IxLxA) mm: 1020/690 x 598 x 450 cu o greutate de 8 Kg. Dimensiunile pentru montaj cu recirculare sunt de (IxLxA) mm: 1070/765 x 598 x 450.Image result for Electrolux LFC316X     Modelul Electrolux LFC316X are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe verticala. La acest model marimea pe verticala a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind reglata la o distanta adecvata fata de zona de arzatoare. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 50 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm. Hota are un design modern, de culoare argintie, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu butoane push-button pozitionate frontal, cu control mecanic, este actionat de 4 butoane ce indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare cu reglaj al iluminari si setare pornire/oprire. Un LED de semnalizare ne indica ca aparatul este in functie. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii.Hota incorporabila semineu Electrolux LFC316X, Putere de absorbtie 420 m3/h, 1 motor, 60 cm, Inox     Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu LED E14 de 2 x 4 W cu clasa de eficienta iluminare E de 11,4 lux/W si cu eficidenta de retinere grasime de 65.1%, fiind dotat cu 2 filtre de grasime multistrat cu eficienta de retinere de clasa C.Hota incorporabila semineu Electrolux LFC316X, Putere de absorbtie 420 m3/h, 1 motor, 60 cm, Inox     Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice din aluminiu se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm si de 120 mm atasat, cu posibilitati variate de montaj pentru camin (horn), conform cu normativul EU Nr. 65/2014. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model poate fi echipat si cu un kit de recirculare cu filtru din carbune activ, doar la comanda prin reteaua de service Electrolux Romania. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară.

      Din punct de vedere energetic Electrolux LFC316X cu puterea totala de 128 W, se remarca prin consumul energetic mic de 73 kWh/an facand parte din clasa de consum D.Image result for Electrolux LFC316X     Acest lucru i se datoreaza motorului cu puterea de 120 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest motor, are un zgomot redus, iar fiabilitatea este foarte mare. Turbina are 2 circuite dintre care  unul care duce spre exterior (fiind necesara instalarea unui traseu, prin spargerea peretelui sau tavanului, iar aerul aspirat din bucatarie se curata numai prin filtrul de grasime fiind scos la exterior. Circuitul prin recirculare care curata aerul aspirat din bucatarie atat prin filtrul de grasime cat si de filtru de carbune activ, fiind apoi dirija inapoi in bucatarie. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (53, 60, 66dB putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte si functie de operare cu oprire automata dupa 30 min, este de minim 235 mc/h si maxim 420 mc/h. Daca doriti sa montati aceasta hota in sistemul de functionare prin recirculare, parametri de extractie scad cu 20 % iar zgomotul emis de hota este mai puternic. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 15–16 mp. Consumul energetic la modul oprit este de 0,01 W.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila semineu Electrolux LFC316X, Putere de absorbtie 420 m3/h, 1 motor, 60 cm, Inox

 

Lasă un răspuns