Hota incorporabila telescopica Elica GEA 2M GRIX/A/60 review si notificarii tehnice

     Elica se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Brandul Elica a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele acestui producator italian se adreseaza in special clientilor din Romania, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul Elica si pentru piata europeana. Aparatul Elica GEA 2M GRIX/A/60 despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) mm: 156 x 598 x 275/430 si o greutate de 7 Kg. Modelul Elica GEA 2M GRIX/A/60 are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe 2 sine de sprijin laterale. La acest model marimea in adancime a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind mai puţin proeminenta în poziţie de repaus.

     Hota are un design modern, de culoare argintiu/negru, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare clasica pozitionat frontal, cu control mecanic, actionat de doua butoane, indeplinesc functiile de setare treapta 1/2/3 de aspiratie. Această interfaţă cu butoane basculante, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. In plus acest model cu sistemul de pornire automata, sistemul de iluminare şi ventilatorul treapta 1 se vor activa automat odată cu tragerea părţii inferioare a hotei in exterior. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 2 x 28 W cu clasa de eficienta iluminare D si 2 filtre de grasime cu eficienta de retinere de clasa E. Aceste filtre cu 3 straturi de aluminiu reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 120/150 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul poate fi echipat optional si cu doua filtre din carbune activ, care au rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă vopsita perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară.

     Din punct de vedere energetic Elica GEA 2M GRIX/A/60 se remarca prin consumul energetic mic de 58 kWh/an facand parte din clasa de consum E. Acest lucru i se datoreaza si celor 2 motoare cu puterea insumata de 100 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (55, 5863dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 220 mc/h si maxim 320 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 10 –  11 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns