Hota Inox Hausberg HB-1220 review si notificarii tehnice

      Hausberg se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Hota Hausberg HB-1220, este produsa in Germania de fabricantul de electrocasnice Hausberg, unde in ultimii ani, a ajuns printre cele mai mari firme de aparatura de electrocasnice. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Hausberg pentru piata europeana.     Specialistii germani au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca hota Hausberg HB-1220 este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun. Hota Hausberg HB-1220 despre care vorbim astazi este o hota electrica montata pe perete ce se incorporeaza, avand dimensiunile (IxLxA) mm: 150 x 600 x 505 si o greutate de 6 Kg. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 50 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm. Hota are un design modern, de culoare inox, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Suprafata de colectare aer viciat poate fi extinsa si cu ajutorul unei viziere din sticla, ce confera acestei hote si un aspect modern. Panoul de comanda cu 5 butoane Izostat pozitionate frontal, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Pornit/oprit; Setare treapta de aspiratie; Comutator iluminare. Panoul de comanda are si un LED de semnalizare care ne indica activarea hotei. Această interfaţă cu butoane clasice, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 1 x 15 W cu clasa de eficienta iluminare F, fiind dotat cu 2 filtre de grasime tip caseta multistrat din aluminiu, cu eficienta de retinere de clasa C. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim.

      Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 120 mm, cu posibilitati variate de montaj pentru camin (horn), conform cu normativul EU Nr. 65/2014. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model poate fi dotat in plus si cu un kit de recirculare cu filtru din carbune activ, doar la comanda prin reteaua de service Hausberg Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară.

      Din punct de vedere energetic Hausberg HB-1220 se remarca prin consumul energetic destul de mic de 68 kWh/an facand parte din clasa de consum A. Acest lucru i se datoreaza motorului celor doua motoare cu puterea de 2 x 95 W din dotare avand turbina cu 2 circuite de aer, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest motor cu clasa de izolatie H, este dotat si cu protectie termica fixata la 120°C ce declanseaza cand se atinge aceasta temperatura. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (404448dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare cu eliminarea aerului viciat afara a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 340 mc/h si maxim 450 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 15 – 16 mp. Daca optam pentru modul de functionare prin recirculare, puterea de absorbtie a hotei va scadea cu cca, 10%. Acest mod de functionare prin recirculare este indicat mai ales in anotimpul rece, deoarece nu mai este nevoie de priza de aer care sa comunice cu exteriorul si sa introduca aer rece in locuinta.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota traditionala Hausberg HB-1220, Putere de absorbtie 420mc/h, 2 motoare, 60 cm, Filtru aluminiu, Inox

Lasă un răspuns