Lada frigorifica auto de voiaj cu functie de racire si incalzire Lcd BLOW 28L review

     Lada auto frigorifica Lcd BLOW 28L este un model electric portabil, ce functioneaza pe sistemul termoelectric Peltier, folosind semiconductori pentru racire. Acest model poate fi alimentat de la bricheta masinii, avand priza de alimentare cu curent c.c. de 12 V, dar si alimentator electronic special pentru alimentare de la priza de curent c.a. de 230 V. Un alt avantaj al acestui model este ca poate fi folosite ocazional si pe post de frigider aditional in casa. Lada auto frigorifica Lcd BLOW 28L foloseste un sistemul de racire termoelectric care este o noua tehnologie aplicata in productia de lazi frigorifice si are aceeasi functie ca si cea cu compresie sau absorbtie. Intregul sistem este compus dintr-un modul termoelectric, un sistem de acumulare al frigului in interior, un captator, si un schimbator de caldura exterior. Pentu a obtine o eficientizare a sistemului un ventilator cu viteza foarte redusa este amplasat in schimbatorul de caldura pentru a ajuta la eliminarea aerului cald afara sau invers de a introduce aer de afara incalzit de schimbatorul de caldura. Sistemul termoelectric Peltier este format din doua elemente semi-conductoare dispuse sandwich intre doua placi ceramice. Atunci cand un curent cc de joasa tensiune traverseaza acest nodul se realizeaza un transfer termic de la o suprafata la alta avand drept consecinta-efect racirea lazi frigorifice. Daca schimbam polaritatea curentului de cc obtinem efect contrariu in interiorul lazi frigorifice. 
sistem termoelectric.jpg
     Avantajele sistemului termoelectric Peltier, ale modelui Lcd BLOW 28L sunt: Exploatare silentioasa aproape fara zgomot si lipsa vibratiilor. Poate functiona in orice pozitie, nu se aliniaza la boloboc. Modelul Lcd BLOW 28L este destul de robust fara pise in miscare in afara de turbina ventilatorului. Dimensiunile sistemului Peltier ce apartin lazi frigorifice auto Lcd BLOW 28L sunt foarte reduse, cu o greutate minima, generand in acelasi timp un consum foarte redus de energie, consumat mai mult de sistemul de ventilare. Lada auto frigorifica Lcd BLOW 28L se comporta asemanator ca o pompa de caldura numai ca in loc de agent frigerant are componente din semiconductorii, cu 2 doua moduri de functionare, de racire si de incalzire.

     Modelul Lcd BLOW 28L avand o buna izolatie termica are puterea de a raci spatiul interior, care are o capacitate de 28 de litri, pana la o diferenta de temperatura fata de mediul exterior de pana la maxim 17°C. La modul incalzire Lcd BLOW 28L introduce caldura in spatiul interior pana la maxim 50-60°C de care un termostat. Temperatura din interiorul lazi este reglata de acest termostat ce permite setarea cu precizie a temperaturii din interior. Imediat dupa pornire, rezistenta functioneaza cu putere maxima pana cand este atinsă temperatura setata. Apoi, termostatul reduce automat puterea rezistentei la nivelul necesar pentru a mentine constant temperatura setata. Lada auto are un panou de control cu un ecran LCD, pe care setam temperatura pentru racire sau incalzire. Afisajul va afia temperatura curenta din interiorul lazi auto si temperatura setata de noi. Prin intermediul panoului de control cu 4 butoane On/Off, Up, Down si ECO, putem seta temperatura de racire de exemplu, daca afara sunt 25°C, in lada asiguram o temperatura de +8°C, iar la model de incalzire intre +50°C si +60°C.

     In caz ca este depasita temperatura de +60°C accidental, lada are un sistem de protectie cu termocontact, care intrerupe alimentarea aparatului cu energie. In plus lada auto are si un convertorul de tensiune pentru a alimenta conectorul USB de 5 volti. Conectorul USB este folosit pentru alimentarea dispozitivelor, cum ar fi un smartphone, un recorder sau o lanterna.

     Lada frigorifica auto are un sistem de racire dinamic cu ajutorul unui mic ventilator. Alimentele se pastreaza proaspete mai mult timp in acest fel, nivelul de umiditate este controlat mai precis, iar temperatura interna revine mai repede la normal dupa deschiderea usilor.Lada Friforifica 28L, Blow     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu functia ECO (cu aceasta functie lada frigorifica va realiza cel mai bun randament atat in ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). Alte caracteristici tehnice ala acestei lazi auto sunt: Protectie impotriva prafului si a umezelii a modulului electronic; Ventilator rezistente la uzura; Sistem termoelectric detasabil (Peltier).

     Eficienta energetica oferita de aceasta lada frigorifica este foarte buna, cu un consum nominal de energie de 48 W/h ± 10%, avand clasa energetica A++ si cu un consum anual de 97 kWh/an.Image result for Lcd BLOW 28L     

     Lada frigorifica are un design modern tehnic cu un maner de prindere ergonomic, fiind de culoare Gri inchis/Gri pal, cu o izolatie termica foarte buna din spuma de poliuretan  (PU) de jur imprejur. Capacul de acces situat in partea superioara etanseaza cutia frigorifica cu sistem de inchidere ermetic. Dimensiunile lazi frigorifice auto sunt de: (WxHxD)mm 380 x 250 x 330 avand o greutate de 1,85 kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o lada frigorifica auto performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Lada Friforifica 28L, Blow

Lasă un răspuns