Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421 review

     Oricine isi doreste sa aiba parte de mai mult timp liber, iar in acest caz pe piata au aparut tot felul de aparate care sa deserveasca factorul uman si sa automatizeze actiuni care inainte obisnuiai sa le faci singur la bucatarie. Asa se intampla si cu masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421, care te va ajuta sa economisesti din timpul tau si sa il petreci in alt mod impreuna cu familia, timp in care masina de spalat vase Beko va face toata treaba pentru tine, intr-un mod profesionist. Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421 arata bine si din punct de vedere al design-ului si este construita din materiale de calitate care ii vor asigura o fiabilitate de lunga durata. Nu ocupa nici foarte mult spatiu, incadrandu-se intr-o zona limitata ca dimensiuni de (lxLxA)mm 818 x 598 x 550 si o greutate de 34,3 kg. Greutatea maxima suportata de usa masini este de maxim 6 Kg, cu sistem de balamale cu echilibrare automata a usi.

     Panoul plasat pe muchia de sus a usi de acces, are o interfață foarte simplă, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane și afișaj LED ce iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, temperaturile de lucru, precum si etapa spalarii in curs. Indicatorul de clatire suplimentara va aparea pe afisajul masinii de spalat in momentul in care trebuie sa reumpleti rezervorul special conceput pentru aditivul de clatire. Iar indicatorul de sare va indica faptul ca este nevoie sa reumpleti rezervorul de sare. Cu urmatoarele 2 taste putem sa accesam functiile: Half Load si Tablete multi-functionale. Astfel cu tasta F1 putem sa actionam functia de detergent sub forma de tableta. Cu tasta 1/2 putem sa actionam functia de incarcare la jumatate. Aparatul are in dotare si functia Timer cu pornire intarziata de 3/6/9 ore. Cu tasta de selectare program putem sa selectam programul dorit care este afisat in indicatorul programului. Programul selectat va porni numai in momentul cand dumneavoastra inchideti usa masinii. Pentru anularea programului care functioneaza, mentineti apasat tasta Selectare program/Anulare program timp de 3 secunde. Finalizarea ciclului de spalare este semnalata si de un semnal sonor. Daca alimentarea cu apa a masini este intrerupt sau decuplat pe display va aparea codul de eroare E:02. Daca apare o scurgere accidentala pe display va aparea un cod de eroare E:01 care va clipi.

     Pentru cele mai bune rezultate de spalare la acest model, cantitatea de saruri necesara este distribuita automat in functie de gradul de duritate al apei. În cazul in care cantitatea de saruri sau de solutie de clatire este insuficienta, indicatorii electronici va informeaza imediat cu privire la acest lucru. Pentru o funtionare optima masina de spalat vase are nevoie de apa dedurizata (cu continut scazut de calciu). Daca apa de alimentate are duritate mare pe vasele ce sunt spalate si pe componentele din interiorul masini vor ramane urme de calcar. Acest lucru are influenta negativa asupra ciclului de spalare, uscarii si lustruirii vaselor. De aceea sistemul de dedurizare trebuie alimentat cu sare care este special fabricata pentru masinile de spalat vase, pentru ca sa poata functiona cu aceeasi eficacitate de fiecare data. Diagrama duritate ale apei sunt date intr-un tabel in cartea tehnica, ce insoteste aceasta masina, sau se poate afla de la regia de apa din localitatea de domiciliu. Dozatorul pentru detergentii se afla amplasat in interiorul masini pe usa, cu indicator de nivel cu semnalizare pe panoul de comanda. Dozatorul pentru detergent este prevazut cu sistem de inchidere prin glisare ce iti permite o utilizare usoara. Astfel, accesarea acestuia se realizeaza cu usurinta oricand ai nevoie, cu un minim de efort. Finalizarea ciclului de spalare este semnalata si de un semnal sonor.Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421, 14 seturi, 5 programe, Clasa E, Flexible HalfLoad, Quick&Shine, 60 cm     Datorită motorului Pro Smart cu presiune variabilă Flexipower şi datorită Sensor System, senzorul de turbiditate inteligent, performanţele de spălare sunt automatizate pentru economisirea apei şi a energiei. Acest tip de motor brushless, a caror constructie a permis eliminarea periilor de carbon, introduce un set de avantaje sesizabile de la prima utilizare: nivel de zgomot redus, absenta vibratiilor, control imbunatatit al turatiei, eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea ansamblului din care au fost eliminate elementele supuse uzurii, periile de carbon. Acest motor fiind proiectat tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, compania Beko ofera 10 ani garantie motorului Pro Smart Inverter. Datorită motorului inverter cu presiune variabilă si tehnologia Dirt Sensor, ce detecteaza nivelul de murdarie al vaselor, masina Beko programeaza automat cantitatea de apa necesara spalarii, iar performantele de spalare sunt automatizate pentru economisirea apei si a energiei. Astfel acest model puternic si eficient, alterneaza vitezele de lucru si presiunea apei in functie de tipul murdariei de pe vase. Iar senzorii speciali detecteaza greutatea incarcaturii, tipul de vase si gradul de murdarire in cadrul programelor automate.

    Avand o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 14 (seturi) se adreseaza familiilor de 6-7 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă cu rafturi pliabile, dintre care unul este ajustabil pe inaltime, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie. Cosul inferior fiind dotat cu tehnologia Easy Fold Plate suportii pentru farfurii pot fi pliati cu usurinta pentru a eficientiza spatiul si pentru a face loc platourilor de mari dimensiuni.Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421, 14 seturi, 5 programe, Clasa E, Flexible HalfLoad, Quick&Shine, 60 cm     Cosul inferior este dotat si cu un cos de tacamuri flexibil ce permite incarcarea rapida a cosului pentru tacamuri si mutarea acestuia pe lateral. Astfel spatiul este folosit la capacitate maxima. Acest cos cu tacamuri poate fi luat si depozitat in spatiul de pastrare din dulap.Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421, 14 seturi, 5 programe, Clasa E, Flexible HalfLoad, Quick&Shine, 60 cm    Vasele si tacamurile vor fi mereu curate si stralucitoare datorita tehnologiei inovatoare de spalare cu doua brate stropitoare. Cele 2 niveluri de pulverizare ale bratului stropitor asigura apei o acoperire maxima a intregii incarcaturi. Bratul stropitor are o miscare de rotatie dubla la baza masini si sub forma de dus pentru raftul superior, cu schimbarea continuu a unghiului de pulverizare, pentru a ajunge in fiecare colt al masinii de spalat vase.     Vasele cu un grad de murdarie mai ridicat, pozitionate in cosul inferior sunt spalate cu o presiune mai mare a apei cu 60% fata de presiunea normala, in timp ce vasele mai fragile si usor murdare, cum ar fi articolele din sticla sunt supuse unei presiuni mai reduse a apei, pe durata aceluiasi ciclu de spalare. Pentru a asigura o curatare eficienta a vaselor foarte murdare din zona suportului inferior de vase, acest model detine tehnologia Aqua Intense unde apa va fi difuzata sub forma de jet cu presiune ridicata prin intermediul bratului rotativ la un unghi de 180° si a capului rotativ la un unghi de 360°.

    Masina de spalat vase Beko detine si optiunea Half Load, un fel de incarcare la jumate unde se poate selecta incarcarea cu vase doar pentru cosul inferior sau pentru cel superior (astfel scade consumul de apa si cel energetic). Daca anulati aceasta optiune de selectare, masina va spala de sus pana jos. Suportul superior reglabil pe verticala al masinii de spalat vase va permite sa creati spatiu suplimentar atunci cand este necesar, precum si potrivirea elementelor care au o forma mai mare, fara efort. In acest scop cosul superior include un mecanism care permite reglarea pe inaltime a cosului fara sa mai fide nevoie sa scoateti cosul. Astfel tineti cosul de ambele parti si ridicati sau impingeti in jos, asigurandu-va ca ambele parti ale cosului superior sunt in aceeasi pozitie. Sistemul de uscare din dotare cu ventilare deschisa, asigura o uscare eficienta de clasa A, a vaselor dupa ciclul de spalare. Tehnologia Steam Gloss de la Beko DIN36421 asigura un nivel ridicat de uscare al vaselor, fara ca acestea sa-si piarda din stralucire. Iar la activarea butonului All in One de pe panoul de control, acest model isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare. Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice. Iar cu ajutorul sistemului de control al excesului de apa esti asigurat impotriva inundatiilor neplacute, in acest scop masina ajusteaza in mod automat aportul de apa necesar pentru o etapa de spalare.

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 6 programe de spălare cu 5 nivele de temperaturi de spalare 35-40-50-65-70°C. Astfel vei gasi astfel un program Bio/Eco care dureaza 3 ore si 25 de minute, deoarece se spala la doar 50°C, astfel consumul de energie va fi unul mic, de 0,93 kWh si va consuma 12,9 litri de apa. Programul Intensiv care va spala la temperaturi ridicate de 70°C, alaturi de o presiune mai inalta a apei, astfel resturile de mancare uscate vor fi indepartate mai usor. Pentru acest lucru va consuma 12,2-15,8 litri de apa si energie de 0,9-1,45 kWh. Programul de spalat vase are o durata de 100-120 de minte. Acest program are inclus si ciclul de prespalare. Vei gasi astfel un program Auto Intensiv folosit pentru vase si oale foarte murdare, cu detectarea gradului de murdarie. Programul poate dura 100-170 de minute si consuma apa in cantitate de 12,2-15,8 litri, cu un consum ridicat de energie de 0,9-1,45 kWh. Programul de spalare Quick & Shine desi este un program de 58 de minute, putem obtine rezultate bune, caci in ciclul de spalare se va utiliza apa la 60°C, intr-o cantitate de 11,8 litri. Acest program ce consuma 1,2 kWh nu are ciclu de prespalare. Un program de spalare Mini 30 care care contine numai un ciclu de spalare. Are o durata scurta de 30 de minute, si spalare la temperatura de 35°C. Acest program consuma 11,8 l de apa si de 0,8 kWh. Un program de Prespalare care dureaza doar 15 minute si foloseste 4,2 litri de apa rece si 0,02 kW/h. Masina de spalat vase incorporabila Beko detine optiunea Half Load, unde timpul de spalare este redus cu mai mult de jumatate, iar rezultatele la spalare şi uscare se mentin optime. Acest sistem genereaza economii de timp de pana la 66%. Masina va sesiza daca avem detergenti de tip tableta, sau folosim detergent sub forma de praf, alaturi de agentul de clatire, ajustand automat programul pentru a obtine rezultate bune, in ambele cazuri. Accesoriile acestui model sunt: Cos cu sistem Vario Flex; Suport cesti; Cosuri Silver XXL si 2 suporturi pliabile pentru farfurii.

     Mașina este dotată și cu un filtru fara tehnologia de autocuratare. În privinţa functiilor speciale, pune la dispozitie, elementul de incalzire ascuns, programarea intarziata, cele 5 nivele de temperatura, Sensor System si indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea).

     Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421 cu puterea totala de 1800/2100 W se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, avand un consum extrem de redus de curent electric., dupa vechea eticheta energetica. Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare Bio/Eco este de 0,95 kWh, iar cel de apă este de 12,9 litri. Consumul anual este de 266 kWh iar cel de apa este de 3612 de litri, conform fisei tehnice. In acelas timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Acest consum energetic a fost calculat la 280 de cicluri standard de spalare utilizand apa rece si consum de energie ECO.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta masina de spalat vase se incadreaza in clasa de eficienta energetica E, cu un consum de energie de 95 kWh la 100 spalari si un consum de apa de 12,9 litri de apa, in programul de spalare ECO cu durata de 3 ore si 25 de minute, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata masina de spalat vase, in ciclul de spalare standard ECO la capacitatea nominala de spalare, este de 48 dB(A), conform noi etichete energetice.    Acest consum in realitate depinde si de modul de folosire al masini. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 48 dB. Daca masina nu este programata pentru o noua sesiune de spalare ea intra in stare de by-pass dupa 5 minute cu un consum de 0,5 W. In plus acest aparat a fost proiectat, fabricat și comercializat in conformitate cu cerintele de siguranță ale directivelor CE: 2006/95 / CE, 89/336 / CE, 93/68 / CE și 2002/95 / CE (Directiva RoHS) pe 2011/65/UE, ce asigura ca nu contine materiale daunatoare si interzise specificate in directiva. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421, 14 seturi, 5 programe, Clasa E, Flexible HalfLoad, Quick&Shine, 60 cm

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN36421, 14 seturi, 6 programe, Clasa E, (clasificare energetica veche Clasa A++)

Lasă un răspuns