Masina de tocat Zelmer ZMM4288W review si notificarii tehnice

     Masina de tocat carne Zelmer ZMM4288W cu protectie blocare motor este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de bucatarie completa care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. Acest model cu configuraţie compacta de culoare alb, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic basculant si cu schimbatorul de sens rotatie aparat cu functia Reverse, pozitionat pe carcasa motorului, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a fructelor si legumelor; Tocare a alimentelor din carne. Utilizarea functiei Reverse este interzisa in timp ce masina de tocat carne este in functiune. Inainte de a folosi acesta functie, opriti aparatul si asteptati cel putin un minut pana cand motorul se va opri complet. Functia Reverse este folosita atunci cand aparatul este blocat cu resturi de carne cu tesut mai dur, care se pot prinde in cutitul tocatorului.
    Controlul si functionarea acestui aparat cu o singura viteza este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat si se apasa pe butonul de pornire. Cu functia de tocat carne, aparatul este un ajutor de nepretuit in bucataria noastra; Mai are si o alta functie, in afara de tocat carne, cum ar fi, umplut carnati. Motorul este protejat de eventualele defectiuni prin cuplajul de siguranta. Atunci cand masina de tocat este supraincarcata sau se blocheaza, cuplajul de siguranta se distruge, iar motorul nu se arde. Aceasta piesa de siguranta este accesibila, inlocuindu-se foarte usor.Meat Grinder Gear Fit Zelmer 586 686 986 987 Philip HR2724/HR2725 Plastic Parts     Masina de tocat carne Zelmer ZMM4288W cu camera de tocare din inox alimentar, are o putere instalata de aproximativ 1900 W cu o putere de tocare de 260 W, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Cu acest model, vei putea pregati de exemplu 2,5 kg de carne pentru sarmale sau carnati, in doar 60 de secunde. Accesoriile puternice folosite pentru tocat carne din inox sunt: 3 discuri dublu taietoare din inox, cu dimensiunile la gratar de 2.7/4/8 mm, ce sunt usor de fixat printr-o simpla infiletare la aparat. In afara de accesoriu pentru carnati, masina este prevazuta si cu un dispozitiv special pentru o curătarea usoară a ecranului de tocare. Cu acest accesoriu pentru carnati poti prepara rapid traditionalii carnaciori de casa, nelipsiti de pe mesele romanilor in perioada sarbatorilor de iarna. Zelmer presează toate tipurile de fructe moi si zarzavaturi, transformându-le în suc şi piure, obtinand un suc proaspăt doar în câteva minute. Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat, acestea sunt: Accesoriu Carnati; Cutit taietor cu fata dubla; Accesoriu impingere si tava de alimentare din plastic.

     Cuplajul accesoriilor la masina se face foarte usor prin sistemul de cuplaj Click-ready ce este actionat de un comutator de pe carcasa. Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un plastic dur foarte rezistent si otel inox alimentar, iar spalarea acestora se face atat manual cat si la masina de spalat vase. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 3 Kg si dimensiunile de (D x H x W)cm: 22,9 x 17,4 x 18,4 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns