Pachet: Cuptor incorporabil Candy FCS100N + Plita incorporabila Candy CLG64SPN review si notificarii tehnice

    In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea negru. Cuptorul incorporat Candy FCS100N este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor de marime medie dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de producatorul Candy pentru piata europeana. Aparatul Candy despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) (mm) 595 x 595 x 567 si o greutate de 30 Kg.Cuptor incorporabil Candy FCS100N, Electric, 71 l, Grill, Clasa A, Negru     Cuptorul are un design modern, de culoare negru, iar materialul din care este construit este otel vopsit si sticla. Acest model cu sistem de oprire automata, iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda pozitionat frontal cu control mecanic, impreuna cu doua butoane rotative, indeplinesc functiile de: setare temperatura si selector de programe. In stanga panoului se afla butonul rotativ de selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 50°C la 220°C pentru prepararea fiecarui aliment. Iar in partea dreapta a panoului de control se afla butonul rotativ, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 3 programe de coacere cu care este dotat cuptorul. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la temperatură şi la modurile de încălzire practice. Constructiv cuptorul are un aspect robust cu un spatiu interior de 71 litri, cu iluminare interioara, fiind dotat cu: tava pentru scurgere grasimii si gratar din sarma. Usa cuptorului, este alcatuita din 2 straturii de sticla ce asigua o buna izolare termica. Uşa cuptorului este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa mai este prevăzută si cu balamale mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al cuptorului. Cuptorul are ghidajele pentru tavi incorporate in perete. Capacitatea cuptorului fiind mare, il recomanda in special familiilor numeroase sau pensiunilor, unde se prepara des alimente sanatoase la cuptor. 

     Aparatul are 3 functii si programe care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu grill-ul electric mare cu puterea maxima de 2000 W/h, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante. Functionarea elementelor de incalzire superior si inferior static asigura un regim de coacere uniform. Aceasta functie este ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza. In plus functia este eficienta doar pentru gatirea preparatelor pe un singur nivel al cuptorului, de obicei pe raftul din mijloc (nivelul 2). Preparatul se poate muta mai sus sau mai jos in functie de preferintele pe care le ai la coacere. Daca vrei sa fie preparatul mai rumenit, il poti muta pe un raft mai sus, mai aproape de caldura din partea superioara. Cu ajutorul celor 2 forme de incalzire, rezistenta de coacere de sus si de jos, toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior si datorita placi mari de coacere cu suprafata de 1424 cm2. Cu sistemul static ce activeaza elementul de incalzire inferior, cuptorul ofera o coacere uniforma pentru prajituri, fursecuri si produse de patiserie. Static numai incalzire superioara pentru a rumeni la sfarsitul ciclului de coacere produsele din cuptor. Cuptorul Candy FCS100N este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A cu un consum de energie de 0,8 kWh/ciclu si putere instalata de 2300 W. Analizand caracteristicile cu care este prevazut acest cuptor dar si faptul ca poate veni ca si parte componenta a unui pachet cu plita incorporabila Candy oferta este atractiva. Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: O tava de coacere adanca si un gratar de sarma cromat.
     Pachetul promotional Candy, alcatuit din cuptorul FCS100N si plita incorporabila Candy CLG64SPN  cu alimentare pe gaz metan, reprezinta o alegere ideala. Plita incorporabila Candy este la fel de culoare negru, avand dimensiunile standard: (IxLxA) mm de 37 x 595 x 510 si o greutate neta de 12,8 Kg. Golul de montaj in blatul de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (L x A) mm 560 x 480 iar blatul trebuie sa aiba o grosime de minim 30 mm.    Butoanele de control rotative de culoare negru sunt situate lateral dreapta, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din otel inoxidabil vopsit cu design elegant este foarte usor de curatat. Suportul de vase de la acest aparat format din 2 gratare de otel ofera o stabilitate sporita pentru cratitele si oalele de toate dimensiunile atunci cand le punem pe plita.

     Acest model dispune de arzatoare cu trei dimensiuni, ce ii confera un nivel de flexibilitate in ce priveste utilizarea mai eficient, a unor vase de gatit de diferite marimi. Plita dispune de o putere maxima de 7,1 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW2 arzatoare normale cu o putere de 1,7 kW si 1 arzator mare, avand o putere de 2,7 kW. Plita va intrerupe automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

     Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrata, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor si o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Candy FCS100N, Electric, 71 l, Grill, Clasa A, NegruImagini pentru Candy FCS100N

Lasă un răspuns