Plita incorporabila Bertazzoni Profesional P604LPROX review

    Brand-ul familiei Bertazzoni constituit din 1882 este foarte apreciate de clienti din occident pentru ca au o calitate buna, un design elegant si preturi bune raportat la calitatea produselor facute de ei.

     Cu produsele Bertazzoni calitatea italiana este la tine acasa.     Datorita calitatii produselor brand-ului Bertazzoni, acestea sunt utilizate la scara larga. Plita incorporabila Bertazzoni Profesional P604LPROX despre care vorbim astazi este o plita cu alimentare pe gaz metan ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) (mm): 50 x 602 x 522 si o greutate neta de 13,3 Kg. Iar golul de montaj in blatul de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (H, L, A)mm 55 x 560 x 480 iar blatul trebuie sa aiba o grosime de minim 55 mm.     Distanta dintre plita sau piesele de mobilier incorporate trebuie sa asigure si o ventilatie buna. Butoanele de control rotative din inox cu aspect modern, sunt situate in fata, fiind foarte usor de accesat. Iar suprafata plitei fiind din inox cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare Pro Grid din fonta masiva emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita. Plita cu alimentare pe gaz metan dispune de o putere maxima de 8,5 kW fiind impartita intre 1 arzator mic pe gaz cu o putere de 0,48 – 1,0 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu o putere de 0,60 – 1,75 kW fiecare si un arzator cu tripla coroana de tip WoK cu o putere de 4 kW. In plus pentru o preincalzire mai buna a aerului ce intretine sistemul de aprindere, arzatoarelor sunt facute din bronz care are un transfer termic foarte bun si permit reglarea precisa a flacarii, astfel incat sa puteti ajusta puterea de la foarte mic la foarte mare la gatit.

     Plita cu sistem de protectie Safety Plus va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Cu acest arzator WoK de la Bertazzoni, High-Efficiency Gas Burner vei gati mult mai repede. Acest arzator dotat cu aceasta tehnologie este si cu pana la 35% mai eficient decat un arzator cu care sunt dotate aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 45% datorita puteri de ardere de maxim 240°C si vei folosi cu pana la 20% mai putin gaz decat de la un arzator obisnuit. Plita Bertazzoni Profesional P604LPROX cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrat prin scanteie, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz. Pentru siguranța proprie si pentru funcționarea corecta a plitei cand este conectata la GPL, propan sau gaz, folositi un set de conexiune certificat.Plita incorporabila Bertazzoni Profesional P604LPROX, 60 cm, plita gaz, 4 arzatoare,sistem siguranta Stop-Gaz, inox      Aceasta plita va functiona in conditii optime si datorita dispozitivului de reglare a presiunii gazelui natural ce insoteste aceasta oferta. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui la un mod de viata cat mai bun.  

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Bertazzoni Profesional P604LPROX, 60 cm, plita gaz, 4 arzatoare,sistem siguranta Stop-Gaz, inox

Lasă un răspuns