Plita incorporabila Gorenje Ora Ito IT635ORAB review si notificarii tehnice

     Plita incorporabila Gorenje Ora Ito IT635ORAB a fost proiectat sa se incadreze intr-o bucatarie cu aspect modern. Gorenje atrage foarte mult atentia prin design-ul inovator intr-o nuanta de negru antracit, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor. Acest model ce face parte din colectia Ora Ito Black – elegant si sofisticat s-a creat datorita colaborarii dintre Gorenje si faimosul design-er francez Ora-Ïto. Plita iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Aparatul  Gorenje IT635ORAB despre care vorbim astazi este o plita electrica ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile de: (IxLxA) mm 61/65 x 595/600 x 510/515 si dimensiuni nisa de: (IxLxA) mm 77 x 558/560 x 600 cu o greutate de 12 Kg. Image result for Gorenje Ora Ito IT635ORAB     Plita are un design modern cu butoane de actionare touch control pozitionate in fata cu trepte de putere, de culoare negru antracit, iar materialul din care este construit este sticla vitroceramica cu marginile sanfrenate. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil.

     La acest model cu inducție de la Gorenje, gradul de uzură al vaselor este aproape inexistent în timp, pentru că acestora nu li se aplică nicio căldură. Sub „ochiul” de gătit se află un electromagnet care transformă practic vasul de gătit într-un generator de căldură, fara ca spatiul din jurul acestuia sa se incalzeasca. Plita incorporabila Gorenje Ora Ito IT635ORAB, Inductie, 4 zone de gatit, 60 cm, Neagru     Pe plita cu inducție poți folosi orice vas care este conductor magnetic, dar vasele speciale pentru plitele cu inducție au funduri mai groase pentru o eficiență mai mare. Nu vor funcționa însă niciodată vasele din aluminiu. În doar câteva secunde vei aduce la fierbere un litru de lichid, iar temperatura rămâne constantă pe tot decursul gătitului. Cele patru zone de gatit sunt dispuse in asa maniera incat veti putea apela la utilizarea simultana a acestora. Acest model este echipata cu functia Super Power Supreme ce mareste puterea de gatit, rezultand un regim optim de gatit rapid, delicios si hranitor economisind timp si consumul mic de energie. Dureaza doar 4,2 minute pentru a fierbe 2 litri de apa de la 15˚C la 90˚C, fiind de trei ori mai rapid decat o fierbere conventionala.

    Suprafata plitei fiind din cristal vitroceramic High Speed, are un design elegant si este foarte usor de curatat. Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, acest model vitroceramic de la Gorenje este produs fara a se utiliza in procesul de fabricatie, arsenic sau metale grele. Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, acest model de plita poate fi reciclat si reutilizat ca material de constructie. Acest model este dotat cu functia Quick Start ce detecteaza si activeaza automat zona unde am pus un vas de gatit. Plita cu control al procesului de fierbere, senzorii ajusteaza automat regimul de fierbere pentru a mentine temperatura constant, astfel ca nu o sa va mai confruntati cu problema de dat in clocot.     In plus acest model are si o functie de temporizare de pana la 99 de minute, care la sfarsitul timpului setat de noi opreste automat ochiul emitand in acelasi timp si un semnal sonor de avertizare. Acest model cu functia Bridge Zone – Suprafata de gatit extinsa ne da posibilitatea de a folosi plita pentru prajirea alimentelor in vase cu dimensiuni extinse.     Cu functia Stay Warm plita mentine temperatura produselor alimentare la 70˚C. Aceasta functie mentine gustul delicios al alimentelor fara a le lipi de fundul vasului. Iar functia Soft Melt inmoaie perfect ciocolata sau untul la temperatura joasda de 42˚C, fară a le arde. Daca ne grabim prin accesarea functiei Power Boost din dotare se reduce timpul de fierbere cu pana la 50%. Si in fine cu functia All Boost ce permite cresterea puterii de incalzire pe toate zonele de gatit in acelasi timp. Pentru protectia aparatului si a noastra aparatul are in dotare protectie la supra-incalzire si un indicatorul de caldura reziduala in 2 trepte ce avertizeaza utilizatorii cu privire la faptul ca zona de incalzire inca este fierbinte, chiar daca a fost dezactivata. Aceasta functie ne permite sa gatim in siguranta si foarte comod. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor plitei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce plita este in functiune. Copiii se pot juca langa plita care nu functioneaza, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

     Plita  Gorenje IT635ORAB dispune de o putere maxima de 7,1 kW fiind impartita intre: Un ochi cu inductie Booster spate dreapta de Ø 205 si cu puterea de la 2 la 2,3 kWh; Un ochi cu inductie Booster spate stanga de Ø 185 si cu puterea de la 1,2 la 1,4 kWh; Un ochi cu inductie Booster fata stanga de Ø 185 si cu puterea de la 1,4 la 2 kWh; Un ochi cu inductie Booster fata dreapta de Ø 165 si cu puterea de la 1,2 la 1,4 kWh. Pentru ochiul cu diametrul de Ø 205 durata limita pentru a functiona cu functia booster este de maxim 5 minute. Dupa ce functia booster inceteaza ochiul va incalzi in continuare vasul de deasupra cu puterea nominala. Functia booster poate fi pornita numai daca sistemul electronic de protectie la supra-incalzire permite acest lucru. Daca in timpul derulari functiei booster luam vasul din zona de incalzire functia booster se opreste automat. Modul de control al functionari se face cu ajutorul butoanelor, senzitive, ce actioneaza si sistemul de protectie pentru copii.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Gorenje Ora Ito IT635ORAB, Inductie, 4 zone de gatit, 60 cm, Neagru

Lasă un răspuns