Plita incorporabila Hansa BHGI61010 review

     Plita incorporabila Hansa BHGI61010 este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de marime medie dotate cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Produsele Hansa se caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret.Hansa     Plita incorporabila Hansa BHGI61010 prezentata astazi, are urmatoarele dimensiuni standard: (IxLxA) mm de 52 x 590 x 520 si o greutate neta de 10,3 Kg. Golul de montaj in blatul de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (L, l)mm 570 x 490 iar blatul trebuie sa aiba o grosime de minim 35 mm. Butoanele de control rotative sunt situate in fata dreapta, fiind foarte usor de accesat. Aceasta plita moderna dotata cu tehnologia cu Flame Light va va oferi un nou nivel de siguranta si incredere in gatitul cu gaz. Iar suprafata plitei fiind din inox cu design elegant este si foarte usor de curatat. Cu ajutorul celor 2 gratare din otel emailate care au un design continuu, nu va mai fi necesar sa va chinuiti sa ridicati oalele grele de pe plita. 

     Acest model dispune de arzatoare cu trei dimensiuni, ce ii confera un nivel de flexibilitate in ce priveste utilizarea mai eficient, a unor vase de gatit de diferite marimi. In acest sens plita dispune de o putere maxima de 7,4 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW2 arzatoare normale cu o puterea fiecare de 1,8 kW si 1 arzator mare tip WoK, avand o putere de 2,8 kW, conform fisei tehnice a plitei. Plita va intrerupe automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

     Plita incorporabila Hansa BHGI61010 cu control mecanic dispune de aprindere electrica cu o singura mana, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. Cu aceasta tehnologie din dotare pur si simplu, activati arzatorul vizat de care aveti nevoie rotind si apasand usor butonul si o serie de scantei vor aprinde gazul. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la aprecierea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Hansa BHGI61010, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Inox

Lasă un răspuns