Plita incorporabila Hotpoint KIS 640 B, Inductie, 4 zone de gatit, Timer, Touch Control review si notificarii tehnice

     Plita incorporabila Hotpoint KIS 640 B a fost proiectat sa se incadreze intr-o bucatarie cu aspect modern. Hotpoint atrage foarte mult atentia prin design-ul inovator intr-o nuanta de negru antracit, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor. Plita iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Aparatul Hotpoint KIS 640 B despre care vorbim astazi este o plita electrica ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile de: (IxLxA) mm 60 x 580 x 510 si dimensiuni nisa de: (LxA) mm 560 x 490 cu o greutate de 12 Kg.     Plita are un design modern cu butoane de actionare touch control pozitionate in fata cu 9 trepte de putere, de culoare negru antracit, iar materialul din care este construit este sticla vitroceramica cu marginile sanfrenate. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil.

     La acest model cu inducție de la Hotpoint, gradul de uzură al vaselor este aproape inexistent în timp, pentru că acestora nu li se aplică nicio căldură. Sub „ochiul” de gătit se află un electromagnet care transformă practic vasul de gătit într-un generator de căldură, fara ca spatiul din jurul acestuia sa se incalzeasca. Pe plita cu inducție poți folosi orice vas care este conductor magnetic, dar vasele speciale pentru plitele cu inducție au funduri mai groase pentru o eficiență mai mare. Nu vor funcționa însă niciodată vasele din aluminiu. În doar câteva secunde vei aduce la fierbere un litru de lichid, iar temperatura rămâne constantă pe tot decursul gătitului. Cele patru zone de gatit sunt dispuse in asa maniera incat veti putea apela la utilizarea simultana a acestora. Acest model este echipata cu functia Super Power Supreme ce mareste puterea de gatit, rezultand un regim optim de gatit rapid, delicios si hranitor economisind timp si consumul mic de energie. Dureaza doar 4 minute pentru a fierbe 2 litri de apa de la 15˚C la 90˚C, fiind de trei ori mai rapid decat o fierbere conventionala.

    Suprafata plitei fiind din cristal vitroceramic High Speed, are un design elegant si este foarte usor de curatat. Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, acest model vitroceramic de la Hotpoint este produs fara a se utiliza in procesul de fabricatie, arsenic sau metale grele. Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, acest model de plita poate fi reciclat si reutilizat ca material de constructie. Acest model are si o functie de temporizare cu 4 cronometre de pana la 99 de minute, care la sfarsitul timpului setat de noi opreste automat ochiul emitand in acelasi timp si un semnal sonor de avertizare. Plita cu functia Bridge Zone – Suprafata de gatit extinsa ne da posibilitatea de a folosi plita pentru prajirea alimentelor in vase cu dimensiuni extinse sau doua vase mai mici. Daca ne grabim prin accesarea functiei Power Boost din dotare se reduce timpul de fierbere cu pana la 50%. Si in fine cu functia All Boost ce permite cresterea puterii de incalzire pe toate zonele de gatit in acelasi timp. Pentru protectia aparatului si a noastra aparatul are in dotare protectie la supra-incalzire si un indicatorul de caldura reziduala in 2 trepte ce avertizeaza utilizatorii cu privire la faptul ca zona de incalzire inca este fierbinte, chiar daca a fost dezactivata. Aceasta functie ne permite sa gatim in siguranta si foarte comod. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor plitei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce plita este in functiune. Copiii se pot juca langa plita care nu functioneaza, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

     Plita Hotpoint KIS 640 B dispune de un adaptor de alimentare ce regleaza puterea de absorbtie de maxim 7,2 kW fiind impartita intre: Un arzator mic de 2500 W; Un arzator mediu de 4000 W; Un arzator mare de 6000 W; Un arzator de mare viteza de 7200 W. Durata limita pentru a functiona cu functia booster este de maxim 5 minute. Dupa ce functia booster inceteaza ochiul va incalzi in continuare vasul de deasupra cu puterea nominala. Functia booster poate fi pornita numai daca sistemul electronic de protectie la supra-incalzire permite acest lucru. Daca in timpul derulari functiei booster luam vasul din zona de incalzire functia booster se opreste automat. Modul de control al functionari se face cu ajutorul butoanelor, senzitive, ce actioneaza si sistemul de protectie pentru copii.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Hotpoint KIS 640 B, Inductie, 4 zone de gatit, 59 cm, Timer, Touch Control

 

Lasă un răspuns