Plita inductie domino Pyramis 29IND410 review

     In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra. Plitele de bucatarie marca Pyramis sunt foarte apreciate de consumatori pentru ca au o calitate buna, un design elegant si preturi bune raportat la calitatea lor. Un model aparte al acestei firme de renume este si plita inductie domino Pyramis 29IND410.   

  Plita incorporabila domino Pyramis 29IND410, este o optiune pentru o astfel de solicitare. Design-ul modern de culoare negru antracit al acestei plite este potrivit pentru un produs de ultima generatie. Plita are un afisaj modern, cu butoane touch control pozitionate in fata, cu variator de putere in 9 trepte, iar materialul din care este construit este cristal vitroceramic cu marginile sanfrenate. Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit. Reglarea temperaturii (treptele de temperatura) se va face prin atingerea butonului de (+) sau (-) in functie de necesarul dorit, astfel ca pe afisaj o sa apara o cifra de la 1 la 9 care indica nivelul de temperatura. Aceasta plita are in dotare o functie interesanta Pan detection ce detecteaza cu ajutorul campului electromagnetic suprafata de contact a vasului pus deasupra ochiului si declanseaza incalzirea plitei. Aceasta functie eficientizeaza timpul de gatire aducand si importante economii de energie electrica. In plus prin amplasarea unui vas pe una dintre zone de gatit, pe panou se activeaza afisajul aferent zonei respective. Acest model are si o functie de temporizare cu functia de ceas de până la 99 de minute, avand 2 moduri de utilizare. Primul mod pentru oprirea automata a ochiului de gatit si de ceas desteptator pentru bucatarie. Timpul programat rulează pentru fiecare ochi de gătit independent. La sfarsitul timpului setat de noi aceasta functie opreste automat ochiul emitand in acelasi timp si un semnal sonor de avertizare. Plita incorporabila domino Pyramis 29IND410 are dimensiunile standard de (HxLxA) mm 65 x 510 x 290 si o greutate de 5,2 Kg. Golul de montaj in blatul de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (HxLxA)mm 45 x 490 x 270 iar blatul trebuie sa aiba o grosime de minim 45 mm.Plita incorporabila cu inductie Pyramis 29IND410, 5948850007853, 30 cm, domino     Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. La acest model cu inducție de la Pyramis, gradul de uzură al vaselor este aproape inexistent în timp, pentru că acestora nu li se aplică nicio căldură. Sub „ochiul” de gătit se află un electromagnet care transformă practic vasul de gătit într-un generator de căldură, fara ca spatiul din jurul acestuia sa se incalzeasca. Pe plita cu inducție poți folosi orice vas care este conductor magnetic, dar vasele speciale pentru plitele cu inducție au funduri mai groase pentru o eficiență mai mare. Nu vor funcționa însă niciodată vasele din aluminiu. În doar câteva secunde vei aduce la fierbere un litru de lichid, iar temperatura rămâne constantă pe tot decursul gătitului. Cele doua zone de gatit sunt dispuse in asa maniera incat veti putea apela la utilizarea simultana a acestora. 

     Suprafata plitei fiind din cristal vitroceramic Schott Ceran, are un design elegant si este foarte usor de curatat. Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, acest model vitroceramic de la Pyramis este produs fara a se utiliza in procesul de fabricatie, arsenic sau metale grele. Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, acest model de plita poate fi reciclat si reutilizat ca material de constructie. Puterea de ardere a acestui model se face prin 9 trepte de reglaj, simplificand modul de utilizare. 
     Pentru evitarea accidentelor si pentru a proteja acest produs, plita este dotata cu mai multe sisteme de siguranta. Unul din aceste sisteme de protectie avansat este si Over Heat Safety System care opreste imediat alimentarea cu energie electrica, cand plita depaseste o anumita temperatura, sesizata de senzorul de temperatura. Aceasta protectie este utila atunci cand lasam un vas cu apa mai mult pe ochiul in functie si ramane fara apa. Cu sistemul de protectie Auto Shut Down daca zonele de gatit, sunt in functie de mai mult timp fara ca tu sa intervii, plita le va opri automat, pentru a preveni accidentele si consumul excesiv de energie. Pentru o informare mai buna durata de folosire a zonelor de gatit in functie de treapta de putere accesata, este data de un tabel, care se gaseste in cartea tehnica ce insoteste plita.

     In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor plitei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce plita este in functiune. Copiii se pot juca langa plita care nu functioneaza, fara ca sa fie supravegheati permanent. In plus aceasta functie iti permite sa cureti plita cu inductie in timpul functionarii, prin blocarea temporara a panoului de control. Acest model il puteti monta oriunde doriti, cu instalare usoara datorita sistemului (snap-in).

     Plita dispune de o putere maxima de 3,5 kW fiind impartita intre: O zona frontala fata cu circuit rotund cu marcaj grafic de 160 mm si puterea de 1500 W. O zona spate cu marcaj grafic de 180 mm si puterea de 2000 W. Modul de control al functionari se face cu ajutorul butoanelor, senzitive, ce actioneaza si sistemul de protectie pentru copii.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie comerciala 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Plita inductie domino Pyramis 29IND410, 2 zone de gatit, 9 trepte de putere, Touch Control, Timer, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>