Saltea Lorelli Classic Eco Tex, 60 x 120 x 10 cm review si notificarii tehnice

        Daca o saltea este prea veche, sau nu corespunde standardelor de calitate mai devreme sau mai tarziu vor aparea probleme cum ar fi: insomnie, iritabilitate, lipsa concentrarii, rasucire si agitatie in pat, dureri ale coloanei vertebrale, ale zonei lombare si gatului. O atentie deosebita trebuie acordata alegerii saltelelor pentru copii in perioada de crestere, pentru a nu crea probleme cu coloana mai tarziu. Salteaua Lorelli Classic Eco Tex de culoare alb, cu material incorporat cu fibra din nuca de cocos, este o saltea ortopedia cu grosimea totala de 10 (+/- 1 cm). Acest tip de saltea promite ca de acum timpul petrecut in patul de acasa va avea un alt regim, oferind tot confortul necesar odihnei, constructia ei fiind de nepretuit atunci cand vine vorba de calitate si in acelasi timp functionalitate. S-au dus zilele in care odata trezit copilul, sa acuze ca i-a amortit o mana sau sa sculat cu dureri de spate, aceasta oferind o insertie perfecta de confort si design, totul datorita priceperii si maestriei cu care sunt imbinate materiale de calitate.

     Banda perimetrala de pe marginea saltelei ce urmareste tot conturul saltelei, are rolul de a permite o aerisire interna constanta dar si de a proteja salteaua de bacterii si mucegai. Aerul trece prin banda, fiind ventilata total in profunzime, salteaua ramanand tot timpul uscata. Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi ventilata si eliminata rapid si eficient datorita miscari corpului omenesc. Tesatura de acoperire de baza pentru fixarea componentelor este din material bumbac 100% lavabil cu structura tip fagure, are densitatea de 30 gr/mp pe ambele parti ale saltelei. Astfel salteaua se pastreaza uscata prevenind aparitia transpiratiei, caldurii si umiditatii mai ales in zilele caniculare de vara. Aceasta saltea este compusa din 3 nuclee, nucleul de baza este format din spuma poliuretanica, cu grosimea de 8 cm HD-High Resilience cu densitatea 38 kg/mc ce confera o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta si sanatoasa a coloanei in timpul somnului. Pe ambele parti ale acestui nucleu se afla un strat mai dur dar elastic cu grosimea de 1 cm din fibra de nuca de cocos natural. Fibra organica de cocos este furnizata de singura plantatie organica de cocotieri din lume. Fibra de cocos este obtinuta din coaja de nuca de cocos, care este apoi inglobata in latex organic pentru a se obtine un strat fibros si ventilat care sa asigure un suport optim.Saltea Lorelli Classic Eco Tex, 60 x 120 x 10 cm     Aceste straturi ortopedice eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie sangvina sanatoasa. Spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stai intins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulatiilor. Aceasta saltea a fost creata pentru a fi folosita de un singur copil. Structura saltelei are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si in special pentru coloana vertebrala. Acest material reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara.

    Este o saltea cu nivel de fermitate medie 3 din 5 ce pe ambele parti si poate suporta o greutate maxima de 50 Kg, fiind recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. Acest model are dimensiunile de (l, L, H)cm: 60 x 120 x 10 si o greutate de numai 3,5 Kg. Lorelli Classic Eco Tex poate fi utilizata pe ambele parti. Acest model reprezinta o investitie pentru mai multi ani, iar calitatile sale o recomanda sa se pastreze cat mai mult timp fara sa se deformeze. Acest tip de saltea se curata frecvent numai cu aspiratorul, iar cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita. Pentru a prelungi durata de viata a saltelei, va recomandam sa achizitionati sau sa confectionati si o husa de protectie. Husa de protectie trebue sa fie lavabila ca sa poata fi usor de intretinut, permitand spalarea in masina de spalat sau manual cu apa rece.

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest model de saltea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

     Primesti garantie 24 luni daca o comanzi de aici

 

 

Lasă un răspuns