Side by side Candy CHSBSV 5172XN review

     Side by Side Candy CHSBSV 5172XN este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice cu suprafata emailata ce imita inoxul, este unul foarte atragator, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox     Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitiona in afara aparatului pe usa zonei de congelare, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functia de Super congelare; Functia de Super racire; Functionare in modul Smart; Eco Mode; Semnal avertizare usa deschisa. Frigiderul ofera un interval de temperatura interioara cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -14°C si -22°C. Programul Child Lock permite blocarea comenzilor de pe panoul de comanda, pentru a preveni pornirea accidentala de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent.     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare si cel de congelare sunt una langa altul, pe verticala, complet separate, avand fiecare propria ei usa de acces. Au avantajul usilor de acces inguste, care nu incomodeaza mult cand sunt deschise. Acest model are tehnologia automata de dezghetare atat a frigiderului cat si a si congelatorului.
      Candy cu un singur compresor puternic prevazut cu o electrovalva, permite funcţionarea independenta a frigiderului si a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferinte culinare. Zona de refrigerare/congelare cu dezghetare automata, este construita astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Cu sistemul de racire No Frost Candy CHSBSV 5172XN raceste zona de refrigerare in mod uniform, dintr-o parte in alta. In zona de refrigerare si de congelare la acest aparat cu ajutorul sistemului Smart Frost din dotare, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta. Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Aparatul frigorific avand debit multiplu in zona de congelare ce functioneaza prin intermediul unor mici orificii de ventilare din zona superioara de congelare, pastreaza o temperatura uniforma in tot acest spatiu, in special dupa ce deschidem usa. Astfel prin racirea simultan multipla a spatiului superior a zonei de congelare, alimentele pot ramane proaspete mai mult timp.Side by Side CANDY CHSBSV 5172XN, No Frost, 442 l, H 177 cm, Clasa F, inox     Acest model cu tehnologie de racire statica No Frost, cu aer rece cu umiditatea controlata, are un volum net generos in spatiul de refrigerare de 291 l precum si un compartiment speciale pentru fructe si legume etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.
     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 5 realizate din sticla termorezistenta cu cadru argintiu ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului 4 din 5 poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert.Side by Side CANDY CHSBSV 5172XN, No Frost, 442 l, H 177 cm, Clasa F, inox     In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Fresh Box etans cu un sertar de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox     Usa frigiderului cu maner vertical integrat cu sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport specializat pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar urmatoarele 2 suporturi specializate pentru depozitarea de borcane si sticle cu inaltime medie si peste medie.Side by Side CANDY CHSBSV 5172XN, No Frost, 442 l, H 177 cm, Clasa F, inox     Aparatul frigorific este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

     Aparatul are iluminare Sky LED premium cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider si congelator din plafon de 2 W pentru fiecare compartiment si consum energetic de 10 ori mai mic decat un bec obisnuit. Acesta tehnologie de lumina difuza, va ofera o imagine de ansamblu mai buna asupra alimentelor depozitate. Pentru a regla temperatura Candy are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxim neta de 442 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 291 litri si congelator cu un spatiu total de 151 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand un compartiment tip sertar etans si 5 rafturi de congelare neetanse. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, tavita pentru cuburi de gheata, inclusiv super congelare cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel si usa congelatorului cu maner vertical integrat cu sistem de deschidere spre stanga este echipata cu 4 rafturii fixe ce pot stoca recipiente ce pot fi puse in zona de inghet.

      Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate. Candy avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 9,5 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica (sub-tropicala): SN fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +32°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Candy CHSBSV 5172XN detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 90 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -25°C in functie de gradul de incarcare al congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 50 de ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Candy avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu ajutorul sistemului Smart Frost acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial. Astfel, decongelarea este necesara mult mai rar. Candy are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cand este selectata aplicatia de functionare automata, combina va mentine temperatura in zona de refrigerare la +4°C si de -18°C in zona de congelare. Cu modul de functionare ECO, combina poate fi setata sa functioneze in modul de economisire a energiei, la +8°C in zona de refrigerare si de -15°C in zona de congelare, usa fiind inchisa tot timpul.  

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Candy CHSBSV 5172XN este foarte buna, avand clasa A+. Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 359 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina este de 40 dB(A), conform noi etichete energetice.Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels    Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aceasta combina este si foarte silentioasa datorita unui sistem de suspensi la compresor, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 177 x 90 x 59 si o greutate neta de 81 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442l, No Frost, Super freezing, Clasa F, H 1.77 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>