Side by side Electrolux EAL6240AOU review

     Electrolux se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Astfel combina frigorifica Electrolux EAL6240AOU este produsa in Suedia de fabricantul de electrocasnice Electrolux, unde in ultimii ani, a ajuns al doilea mare producător mondial de electrocasnice.    In acelasi timp side by side Electrolux EAL6240AOU este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design de top, ce ofera un ecran LCD clar, usor de citit pozitionat in exterior pe usa contribuie pozitiv la aspectul bucatariei, ce iese in evidenta si prin culoarea gri avand suprafata cu aspect de inox antiamprenta, din care sunt facute cele doua usi. 

     Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functia Action Freeze; Functia Action Cool; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa; Indicator blocare. Astfel aceasta combina fiind proiectata pentru o functionare indelungata pe afisaj vor aparea si coduri de eroare. In acest sens cu functia de Diagnosticare Inteligenta din dotare acest model are rolul de a preveni defectiunile severe care pot sa apara. Aceasta functie va identifica inca din faza incipienta orice eroare aparuta in regimul normal de functionare, afisand in acelasi timp pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de aceste coduri afisate ce sunt prezentate si in manualul combinei, veti putea gasi cele mai rapide si mai sigure metode de remediere. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent.Electrolux EAL6240AOU - Review, Pret si Pareri side by side 577 ...     Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt una lângă alta, pe verticală, complet separate, având fiecare propria ei uşă de acces. Au avantajul uşilor de acces înguste, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult când sunt deschise. Electrolux cu tehnologia dezgheţare automată frigider cat si a congelatorului cand este nevoie, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Electrolux EAL6240AOU este obtinut prin sistemul cu Twin Tech, care combina doua sisteme de aer diferite, rece si umed in zona de refrigerare si rece si lipsit de umiditate in zona de congelare ce impiedica acumularea ghetii in aceasta zona. Aceasta tehnologie Twin Tech mentine umiditatea din zona de refrigerare la un nivel de 65-90%. Acest sistem asigura o prospetime ideala a alimentelor in orice zona a frigiderului, ce garanteaza un flux eficient de aer asupra alimentelor, pastrand un nivel uniform de umiditate si temperatura. Datorita acestui sistem, alimentele isi mentin gustul, iar cantitatea de mancare risipita este mult mai mica. In plus datorita acestui sistem in zona de congelare, care are un circuit separat de aer rece, permite mentinerea umiditatii aerului la un nivel foarte scazut, ceea ce previne acumularea ghetii in aceasta zona, eliminand astfel nevoia de decongelare.

     Acest model cu aceasta tehnologie avansata de racire dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditatea controlata in functie de zona unde este distribuit, are un volum net generos pe frigider de 373 l precum și 3 compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.

     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 1 din 2 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Aceasta combina frigorifica are un sistem de iluminare in interior sus in spatiul de refrigerare si congelare, cu ajutorul unor LED-uri cu durata de viata lunga, eficiente din punct de vedere energetic. Astfel beneficiati de iluminare mai mult timp, cu un consum de energie mai mic.Side by side Electrolux EAL6240AOU, 577 l, Clasa A+, No frost, Iluminare LED, H 177 cm, Inox antiamprenta     In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Crisp Fresh etans cu doua sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (2°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, printr-un dispozitiv care regleaza curentii de aer rece si nivelul de umiditate, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. Frigider Side by Side Electrolux EAL6240AOU, 577L, Clasa A+, No ...      Usa frigiderului cu maner vertical cilindric si sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 5 suporturi fixe mari pentru o compartimentare in functie de preferinte, tip Custom Flex. Astfel spatiul de depozitare poate fi ajustat in functie de nevoile dumneavoastra pe verticala. Cu aceasta tehnologie puteti schimba, muta toate suporturile dupa bunul plac. In plus usa are in dotare si un spatiu etans Multi Plus, util pentru depozitarea medicamentelor sau a produselor cosmetice.

     Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Sertarele mari din frigider si congelator va permit sa scoateti alimentele cu usurinta si sa depozitati si obiecte de mari dimensiuni. Pentru a regla temperatura Electrolux are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxima net de 577 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 373 litri si congelator cu un spatiu total de 204 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 2 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Usa congelatorului cu maner vertical cilindric are sistem de deschidere spre stanga. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Zona de congelare are 2 sertare etanse in partea inferioara, iar deasupra deasupra zonei de congelare se afla zona de inghet care are 3 rafturi realizate din sticla termorezistenta. La fel usa congelatorului este echipata cu 5 suporturi fixe 1 mic si 3 mai mari pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea, produse congelate si condimente iar restul de 3 rafturi alte produse alimentare in functie de preferintele noastre. Puterea de congelare a aparatului este de 15 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Electrolux avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 4 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Frigiderul ofera un interval cuprins intre -3°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -14°C si -24°C. Pe partea de functii si tehnologie Electrolux detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia Action Freeze procesorul reduce rapid temperatura la -24°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 48 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Electrolux avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. In plus are si functia Action Cool ce scade temperatura frigiderului pana la +2°C, intr-un interval de 12 ore, ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspet depozitate. Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Substantele neplacute din alimente si mirosurile intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat.
     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Electrolux EAL6240AOU este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 478 kWh/an si un consum zilnic de energie de 1,3 kWh/zi.Side by Side Electrolux EAL6240AOU 577L A+ Full NoFrost Gri eal6240aou     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Electrolux presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 44 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 178 x 91,2 x 73,8 si o greutate de 98 Kg. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.
 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus 

 

Side by side Electrolux EAL6240AOU, 577 l, Clasa A+, No frost, Iluminare LED, H 177 cm, Inox antiamprenta

Lasă un răspuns