Side by side Heinner HSBS-520NFXF+ review

     Side by Side Heinner HSBS-520NFXF+ este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice cu suprafata usilor de culoare argintie, ce imita otelul inoxidabil si a celor doua laterale emailate de aceeasi culoare, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.

     Afisajul LED de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitionat in exteriorul combinei, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare; Functie de super-racire; Modul Smart; Modul ECO; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare pentru defect; Semnal avertizare usa deschisa. Apasand butonul Freezer reglati temperatura in spatiul de refrigerare. Iar prin apasare butonului Fridge reglati temperatura in spatiul de congelare. Astfel prin apasarea butonului Mode aveti posibilitatea de a opta pentru functionarea: Smart; ECO; Super Cooling; Super Frost sau functionare Personalizata. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator cu 4 stele poate varia intre -14°C si -24°C. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Panoul de comanda se activeaza: cand este pornita alimentarea aparatului, cand este atins un buton senzitiv sau cand este deschisa usa de la combina. Pentru a face economie de energie panoul de comanda se dezactiveaza dupa un minut de la pornirea alimentari cu energie sau mai scurt dupa deshiderea usilor sau nu se mai executa nici o manevra cu aparatul.

     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare si cel de congelare sunt una langa altul, pe verticala, complet separate, avand fiecare propria ei usa de acces. Au avantajul usilor de acces inguste, care nu incomodeaza mult cand sunt deschise. Heinner cu un singur compresor puternic prevazut cu o electrovalva, permite funcţionarea independenta a frigiderului si a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica cu dezgheţare automată in zona de refrigerare/congelare, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. In zona de refrigerare si de congelare la acest aparat cu ajutorul sistemului Smart Frost din dotare, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta. Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Acest model are tehnologia de racire Full No Frost atat a frigiderului cat si a congelatorului. Aceasta tehnologie fiind una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. In plus Heinner are in dotare si tehnologia de racire Multi Air Flow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Iar comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditatea controlata, are un volum net generos pe frigider de 334 l precum și doua compartimente speciale pentru fructe si legume etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.
     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert.

     Iar in partea inferioara se afla si doua compartiment de etanse Bio Fresh unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Pentru un plus de confort compartimentul de jos are in plus are si functia Moist Balance Crisper fiind dotat in acest scop cu un capac din latex ce mentine umiditatea la un nivel optim datorita unui variator de umiditate culisant. Aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume, fiind una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata. Usa frigiderului cu maner vertical integrat si cu sistem de deschidere spre dreapta, este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport specializat pentru depozitarea de borcane si condimente iar ultimele doua suporturi specializate pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime peste medie.Side by side Heinner HSBS-520NFXF+, 519L, Full No Frost, Multi Air-Flow, Control touch, Inteligenta artificiala, Clasa F, H 178.6 cm, Inox     Aparatul frigorific este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Aparatul frigorific are iluminare ECO LED premium cu iluminare uniformă a întregului compartiment din frigider si congelator din plafon de 2 W fiecare compartiment si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Heinner are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxim neta de 519 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 334 litri si congelator cu un spatiu total de 185 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand doua compartimente etanse in partea inferioara, cu sistem de tragere pe sine si 4 compartimente de congelare in partea superioara neetanse. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului la fel cu maner vertical integrat, cu sistem de deschidere spre stanga este echipata cu 4 suporturi fixe. Pe aceste suporturi fixe putem sa depozitam diferite alimente congelate in caserole din plastic.

    Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate. Heinner avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 10 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C până la +38°C. Este un aspect foarte important la achizitionarea unui astfel de aparat si mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia in locuinta, fiind preferabil evitarea incaperilor calde, cum ar fi de exemplu bucataria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     La capitolul de functii si tehnologie Heinner HSBS-520NFXF+ detine: Functia Smart, astfel cand aceasta combina functioneaza la modul Smart un procesor de ultima generatie poate regla automat in functie de temperatura interna si temperatura ambientala. Iar atunci cand procesorul cu functia Inteligenta artificiala este activata, temperatura frigiderului este reglata automat la 4°C iar cea a congelatorului la -18°C. Aparatul detine si sistemul Multi Flow asistat de ventilator ce va dispersa in mod egal curentii de aer rece uscat in tot interiorul combinei reusind astfel sa pastreze alimentele in conditiile initiale pentru o perioada de timp mai indelungata. Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Semnalul sonor se va opri automat dupa 10 minute. Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -24°C in functie de gradul de incarcare al congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 6 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Heinner are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C, dupa aproximativ 2 ore. Atunci cand combina functioneaza la modul ECO, combina functioneaza la cea mai mica setare a consumului de energie. Iar activand functia ECO ai posibilitatea de a economisi energie electrica fara a scadea performantele de racire. Asfel utilizand modul de functionare ECO, combina isi adapteaza automat modul de functionare, astfel incat sa ajute la reducerea consumului de energie. Aceasta combina are in dotare si un purificator de aer cu carbune activ ce purifica aerul din zona de refrigerare/congelare. Purificatorul distribuie aerul purificat de bacterii si de mirosuri neplacute cu ajutorul curentilor de aer, prin tubulatura Fresh Shower de pe trei nivele

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Heinner HSBS-520NFXF+ este foarte buna, avand clasa A+, dupa vechea eticheta energetica. Consumul energetic raman la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 387 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina, este de 42 dB(A), conform noi etichete energetice.Side by side Heinner HSBS-520NFXF+, 519L, Full No Frost, Multi Air-Flow, Control touch, Inteligenta artificiala, Clasa F, H 178.6 cm, Inox     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels     Acest consum energetic i se datoreaza si izolatiei termice din Cyclopentan si a compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (H x L x A) cm 178,6 x 91 x 64,3 si o greutate neta de 89 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Pentru un plus de confort combina este dotata tehnic si cu un scut de protectie complet neted, in spatele aparatului, care are rolul de protectie al schimbatorului de caldura frigorific. Acest scut de protectie ce poate fi curatat cu usurinta, ofera o durabilitate suplimentara, impiedicand depunerea prafului in jurul componentelor si a loviturilor accidentale.Side by side Heinner HSBS-441NFXF+, 428 l, No Frost, Display LED, Clasa A+, Functie vacanta, Functie super congelare, H 178 cm, Argintiu    Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la aprecierea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani cu posibilitate de extindere daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Side by side Heinner HSBS-520NFXF+, 519L, Full No Frost, Multi Air-Flow, Control touch, Inteligenta artificiala, Clasa F, H 178.6 cm, Inox

Lasă un răspuns