Side by Side MIDEA MDRS619FGF46 review

     Combina frigorifica Side by side Midea MDRS619FGF46 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul de top, contribuie pozitiv la aspectul bucatariei ce iese in evidenta prin culoarea argintie a celor doua usi cu aspect de inox si a celor doua laterale emailate de aceeasi culoare.

     Elementele de comanda ale aparatului postat in exteriorul combinei pe usa, contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functia de Super Freezing; Functia de Super Cooling; Functia Vario Box; Functia de Economie de energie;  Conexiune Wi-Fi; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa; Blocaj panou de comanda. Cu butonul Freezer puteti sa alegeti temperatura de congelare. Iar cu butonul Power Freezer activati functia de congelare rapida. Cu butonul Cooling alegeti temperatura de racire. Cu butonul Fridge activati functia de racire rapida. Ecranul LED are doua sectiuni unde se vor afisa temperatura din sectiunea de refrigerare si temperatura din zona de congelare. Astfel frigiderul ofera un interval de temperatura cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelatorul de 4 stele poate varia intre -16°C si -24°C. Setari de temperatura de racire recomandate in frigider este +4°C, iar in congelator de -18°C. Aceasta combina fiind proiectata pentru o functionare indelungata pe afisaj vor aparea si coduri de eroare. In acest sens cu functia de Diagnosticare Inteligenta din dotare acest model are rolul de a preveni defectiunile severe care pot sa apara. Aceasta functie va identifica inca din faza incipienta orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instantaneu combina, afisand in acelasi timp pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de aceste coduri afisate ce sunt prezentate si in manualul combinei, veti putea gasi cele mai rapide si mai sigure metode de remediere.    Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt unul lângă altul, pe verticală, complet separati, având fiecare propria lor uşă de acces. Au avantajul uşilor de acces înguste, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult când sunt deschise. Noul model cu două compartimente oferă o capacitate mai mare de stocare decât frigiderele conventionale, prezentând dimensiuni exterioare similare.

    Midea MDRS619FGF46 este un aparat frigorific dotata cu tehnologia de racire Full No Frost perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Aceasta tehnologie fiind una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. Iar in zona de refrigerare pentru a mentine alimentele proaspete pentru mai mult timp, acest aparat frigorific este dotat cu tehnologia No Frost/Twin&Metal Cooling. Aceasta tehnologie de racire este formata dintr-un panou metalic din aluminiu, pe peretele zonei de refrigerare/congelare. Astfel prin acest panou din aluminiu ce nu strica aspectul interior, circula fluxul de aer rece, ce are rolul de a reduce la minimum fluctuatiile de temperatura de pana la ±0,2°C, datorita inertiei termice mai mari decat un perete din plastic. Aceasta solutie tehnica luata de specialisti de la Midea a fost luata datorita volumului foarte mare al zonei de refrigerare/congelare, reducand astfel la minim pierderile de temperatura la fiecare deschidere a celor doua usi. Aparatul frigorific avand si debit multiplu ce functioneaza la toate nivelele, prin intermediul unor mici orificii de ventilare din dreptul fiecarui raft, pastreaza o temperatura uniforma in tot spatiul frigorific, in special dupa ce deschidem usile. Prin racirea simultana a tuturor sectiunilor ale tuturor compartimentelor, alimentele pot ramane proaspete mai mult timp. In acest sens la aceasta combina comutatoarele de contact ale usilor opresc ventilatorul din zona de refrigerare/congelare la deschiderea acestora, pentru ca pierderile de temperatura din interior sa fie cat mai mici. Midea cu tehnologia de dezghetare automata frigiderului si No frost a congelatorului fara acumulare de gheata, este construit astfel incat apa rezultata în urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor în timpul functionarii.

     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta cu rama de plastic ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Rama de plastic montata pe margininea rafturilor, retine lichidul varsat in mod accidental pe rafturi. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. Sistemul de iluminare cu LED-uri dispus sus in zona re refrigerare si congelare, emite mai putina caldura decat becurile conventionale, astfel incat frigiderul nu trebuie sa functioneze atat de mult pentru a mentine alimentele reci.

     In partea inferioara a frigiderului se afla un compartiment Zona Fresh etans de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (2°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, printr-un dispozitiv care regleaza curentii de aer rece si nivelul de umiditate, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. Iar in sertarul de sus Vario Box ce este un veritabil mini frigider avem posibilitatea de a regla electronic temperatura de pe panoul de comanda in functie de natura alimentelor depozitate in sertar (de la -3°C la -2°C pentru carne, de la -1°C la +0°C pentru peste, de la +3°C la +4°C pentru legume si de la +5°C la +6°C pentru alimente proaspete).MIDEA MDRS619FGF28 BLACK lodówka szuflada owoce warzywa      Usa frigiderului cu maner vertical integrat si sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe 2 mai mici si 1 mai mare pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele doua suporturi specializate pentru depozitarea de oua lactate si condimente iar ultimul suport specializat pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime peste medie.Side by Side MIDEA MDRS619FGF46, 460l, Clasa F, Compresor Inverter, Display, Total No Frost, Control Umiditate, Lumina LED, H 177.5 cm, Inox     Aparatul frigorific este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Sertarele mari din frigider si congelator ne permit sa scoatem alimentele cu usurinta si sa depozitam si obiecte de mari dimensiuni. Pentru a regla temperatura Midea are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxima net de 460 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 271 litri si congelator cu un spatiu total de 189 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 2 compartimente Freeze Box tip sertar, etanse unele fata de altele si alte 4 compartimente neetanse. Usa congelatorului la fel cu maner vertical integrat, are sistem de deschidere spre stanga. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, iar accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Usa congelatorului este echipata si cu 3 suporturi fixe toate de aceeasi marime pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: pentru depozitarea de produse congelate, condimente sau alimentare in functie de preferintele noastre. In acest corp deasupra zonei de congelare se afla zona de inghet care are 4 rafturi realizate din sticla termorezistenta. Puterea de congelare a aparatului este de 12 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore.

     Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Midea avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 9 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Midea MDRS619FGF46 detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Congelatorul este dotat cu functie automata de congelare rapida Super Freezer unde procesorul reduce rapid temperatura la -24°C, intr-un timp de maxim 48 ore in functie de incartura. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia de congelare rapida comuta inapoi la modul normal si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Midea avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si functia Power Cooling ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. Prin activarea functiei de Economie de energie daca nu se efectueaza nici o operatie timp d 30 de secunde pe tabloul de comanda, acest panou de comanda va stinge toate semnalizarile si va intra automat in stare de blocare. Cand butonul de Blocare este apasat sau una din usi este deschisa, panoul de comanda se va activa din nou. Cu functia Memory cand combina este oprita la momentul intreruperi curentului starea de functionare este memorata de procesor. Astfel dupa ce alimentarea cu energie electrica revine aparatul frigorific automat va seta temperatura din interior la valorile anterioare. Iar cu ajutorul unui telefon inteligent compatibil cu aplicatia Midea, poti regla setarile de temperatura, inghetare rapida, de la distanta, pentru ca aparatul frigorific sa fie pregatita cand te intorci acasa cu produsele din piata facute. Aceasta functie seteaza combina sa se conecteze la reteaua WI-FI din locuinta dv. Pentru a verifica conexiunea Wi-Fi, observati daca pictograma de pe panoul de comanda cu functia Wi-Fi este aprins. Aparatul suporta numai retele Wi-Fi de minim 2,4 GHz. Toate aceste operatiuni complexe sunt explicate pe larg in cartea tehnica a combinei.

     Pentru un plus de confort combina este dotata si cu tehnologia LBA de spumare ultra subtire a carcasei in interior, ce ofera o izolater termica buna a spatiului frigorific. Din acest motiv combina asigurand performante mai durabile si mai sigure de racire cu consum energetic scazut fata de volumul sau de racire. Astfel eficienta energetica oferita de side by side Midea MDRS619FGF46 cu puterea instalata de 200 W este foarte buna, avand clasa A+, dupa vechea eticheta energetica. Consumul energetic raman la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 365 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina este de 41 dB(A), conform noi etichete energetice.Hladnjak Midea MDRS619FGF46     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels

     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului si a ventilatorului de racire cu functie Quatro Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Midea ajuta si la stabilizarea sursei de tensiune si permite o durata mai lunga de conservare a alimentelor depozitate in acest aparat frigorific, facand si economie de energie electrica pe termen lung. Acest compresor dotat cu aceasta tehnologie ofera mai putine fluctuatii a temperaturi de racire fata de un compresor traditional, facand ca aparatul frigorific sa functioneze mai eficient. Acest model fiind dotat cu tehnologia Quatro Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 177,5 x 83,5 x 63,5 si o greutate neta de 81 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la aprecierea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Side by Side MIDEA MDRS619FGF46, 460l, Clasa F, Compresor Inverter, Display, Total No Frost, Control Umiditate, Lumina LED, H 177.5 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>