Side by side Candy CXSN172IXH No Frost review si notificarii tehnice

     Side by Side Candy CXSN172IXH este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice din inox cu usi de culoare argintie este unul foarte atragator, ce iti confera senzatia de nou potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitiona in afara aparatului pe usa zonei de congelare, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare si cel de congelare sunt una langa altul, pe verticala, complet separate, avand fiecare propria ei usa de acces. Au avantajul usilor de acces inguste, care nu incomodeaza mult cand sunt deschise. Acest model are tehnologia automata de dezghetare atat a frigiderului cat si a si congelatorului.
      Candy cu un singur compresor puternic prevazut cu o electrovalva, permite funcţionarea independenta a frigiderului si a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferinte culinare. Zona de refrigerare/congelare cu dezghetare automata, este construita astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Candy este obtinut prin sistemul Duo Cooling prezent la acest model cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu sistemul Duo Cooling se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare. 
     Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditatea controlata, are un volum net generos pe frigider de 339 l precum si un compartiment speciale pentru fructe si legume etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.
     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 5 realizate din sticla termorezistenta ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului 4 din 5 poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Fresh Box etans cu un sertar de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului cu maner vertical cilindric in afara cu sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar urmatoarele 3 rafturi specializate pentru depozitarea de borcane si sticle cu inaltime medie si peste medie. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

     Aparatul are iluminare Eco Led premium cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider si congelator din plafon de 2 W fiecare compartiment si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Candy are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxim neta de 506 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 339 litri si congelator cu un spatiu total de 167 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand un compartiment tip sertar etans si 5 rafturi de congelare neetanse. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, tavita pentru cuburi de gheata, inclusiv super congelare cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 8 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului cu maner vertical cilindric in afara cu sistem de deschidere spre stanga este echipata cu 4 rafturii fixe ce pot stoca recipiente ce pot fi puse in zona de inghet.

      Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate. Candy avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 10 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica (sub-tropicala): ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C până la +38°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Frigiderul ofera un interval de temperatura interioara cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -14°C si -22°C. Pe partea de functii si tehnologie Candy CXSN172IXH detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 90 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata de inghetare comuta inapoi la modul normal dupa maxim 24 de ore si functie de cantitatea de alimente din congelator si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Candy are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 2 ore. Aceasta functie este recomandata pentru zilele calduroase de vara, pentru conservarea rapida a unor alimente perisabile sau pentru racirea imediata a sticlelor.

     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Candy este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 431 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 1,2 kWh/zi.Candy ameriški hladilnik CXSN 172 IXH | mimovrste=)     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Candy presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 175,7 x 89,2 x 73,6 si o greutate neta de 95 Kg.

     Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Side by side Candy CXSN172IXH, 503 l, Clasa A+, No Frost, 176 cm, Inox
Side by side Candy CXSN172IXH, 503 l, Clasa A+, No Frost, 176 cm, Inox

Lasă un răspuns