Side by Side Haier HRF-630IB7 review si notificarii tehnice

     In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea negru. Combina Frigorifica Haier HRF-630IB7 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Usile fiind duble, sunt de mai mici dimensiuni si, de aceea, bucatariile de dimensiuni mici pot profita foarte mult de pe urma unui astfel de frigider. Spatiul ocupat este, insa, mai mare decat in cazul unui frigider obisnuit, asa ca fiecare cumparator trebuie sa calculeze bine atunci cand cauta un astfel de frigider.

     Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea neagra, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD ascuns amplasat in exterior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Afisare de stare a distribuitorului de gheata; Afisare de modificare a starii filtrului de apa; Functie de super-racire, Functie de super-congelare; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa; Pictograma de blocare tastatura. Intervalul de reglare a temperaturi in zona de congelare este între -14°C si -24°C. Iar in zona de refrigerare este intre 2°C si 9°C.Side by Side Haier HRF-630IB7, 555 l, No Frost, clasa A++, Negru     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt una lângă alta, pe verticală, complet separate, având fiecare propria ei uşă de acces. Au avantajul uşilor de acces înguste, care nu incomodează mult când sunt deschise. Pe aceasta combina nu va trebui niciodată sa o dezghetati manual datorita tehnologiei de racire Total No Frost, care stopeaza inghetarea interioara. Side by Side Haier HRF-630IB7 cu un singur compresor puternic prevăzut cu o electrovalvă, permite funcţionarea independentă a frigiderului şi a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Haier este obtinut prin sistemul Duo Cooling prezent la acest model cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu sistemul Duo Cooling se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.


   Aparatul avand debit multiplu ce functioneaza la toate nivelele, prin intermediul unor mici orificii de ventilare de pe fiecare raft, pastreaza o temperatura uniforma in tot frigiderul, in special dupa ce deschidem usa. Prin racirea simultana a tuturor sectiunilor ale tuturor compartimentelor, alimentele pot ramane proaspete mai mult timp. Acest model cu tehnologie de racire Total No Frost dinamica prin ventilare, cu aer rece, are un volum net generos pe frigider de 375 l precum și 3 compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

     Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 4 in corpul din dreapta realizate din sticla termorezistenta cu sistem anti-alunecare format dintr-o margine din inox, ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se intampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Vegetable Box etans cu 2 sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C). Garnitura de silicon și sistemul de degazare al compartimentului etans V-Prospetime menține nivelul de umiditate corect și temperatura stabilă, pentru o prospeţime mai ridicată, decât legumele stocate intr-un compartiment convențional. Umezeala din alimentele stocate este evaporată şi apoi condensată de această structură specială, menţinând nivelul corect de umiditate în cutie. Deasupra acestei zone se afla un spatiu Moist Zone de prospetime etans de asemenea dedicat depozitarii alimentelor proaspete, cu temperatura de 0°C. Acest spatiu de prospetime mai poate fi folosit si pentru a decongela alimentele scoase din congelator pentru a fi procesate imediat     Usa frigiderului verticala cu maner cilindric avand sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe mari pentru o compartimentare in functie de preferintele noastre. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Aparatul are iluminare Eco Led premium cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, din plafon si coloana cu LED-uri pe spate in zona de congelare, avand un consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Iluminatul interior se aprinde la deschiderea usii. Functionarea iluminatului nu este afectata de nici una dintre celelalte setari ale aparatului.

     Pentru a regla temperatura Haier are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxima net de 555 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 375 litri si congelator cu un spatiu total de 180 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 3 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele si alte 2 compartimente tip raft. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelare cu deconectare automata     Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Usa congelatorului cu maner cilindric si cu sistem de deschidere spre stanga este echipata cu 2 suporturi fixe mari specializate pentru depozitarea de produse congelate si condimente. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. 

     Usa congelatorului este echipata cu dispenser iluminat pentru apă potabilă, gheata sfarimata si cuburi de gheaţă. Automatul pentru gheata si dozatorul de apa rece incastrat direct in usa are racord permanent la reteaua de apa potabila. Productia de gheata va incepe imediat ce temperatura din interiorul congelatorului atinge -12 °C. Dispozitivul de gheata poate fi deconectat si se realizeaza automat reumplerea necesara cu apa a rezervorului cu capacitatea de 6 litri. Un filtru de apa integrat asigura o calitate optima a apei pentru productia cuburilor de gheata proaspete sau apa rece. Necesitatea schimbarii filtrului de apa este afisata de sistemul electronic. Prin aparitia pictogramei Filter Change Status aparatul ne indică faptul ca filtrul de apa trebuie schimbat (de obicei o data la fiecare 6 luni). Dupa schimbarea filtrului aceasta semnalizare va disparea. Daca automatul de gheata este pornit, iar aparatul nu este conectat la o sursa de apa, automatul de gheata nu va functiona. Daca incercati sa accesati butonul pentru cuburi de gheata prea frecvent, automatul va intra in modul oprire. Acest lucru se intampla, fiind necesar un interval de asteptare de o ora înainte de a incerca sa-l reutilizati.

Image result for Haier HRF-630IB7

    Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Haier avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 5 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN, N, ST, T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Haier HRF-665ISB2S detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Cu functia Xtreme Freeze un jet de aer rece la temperatura de – 32°C raceste alimentele introduse in congelator, dupa care automat revine la temperatura setata de maxim – 24°C. Cu aceasta functie ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Cu functia Super Freezing Haier protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Haier avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.

      Haier are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Holiday, frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata sau in vacante, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate pentru cand va intoarceti, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de repaus care permite usii sa stea inchisa (pastrand astfel interiorul curat), fara formare de mucegai sau mirosuri neplacute. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa combina care functioneaza, fara ca sa fie supravegheati permanent.

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Haier este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 355 kWh/an si un consum zilnic de energie de aproape 1 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Haier presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Acest aparat detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Haier respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 179 x 90,8 x 69 si o greutate neta de 122 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Side by Side Haier HRF-630IB7, 555 l, No Frost, clasa A++, Negru

Lasă un răspuns