Aragaz GORENJE G5111SJ review si notificarii tehnice

     Aragazul Gorenje G5111SJ este o alegerea foarte buna daca iti doresti un dispozitiv de gatit de ultima generatie dotat cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Design-ul este unul modern dat in special de culoarea negru/argintiu care face ca acesta sa se incadreze de minune in bucataria ta, carcasa fiind din tabla placata cu email termorezistent. Capacul aragazului este realizat din sticla avand balamale foarte rezistente. Plita aragazului are in dotare un gratar din otel emailat. 
     Suprafata plitei fiind din email are un design elegant de culoare negru si este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din otel emailate au un design continuu, fara a mai fi necesar sa va chinuiti sa ridicati oalele grele de pe plita. Plita aragazului cu puterea de 7,8 kW este dotata cu patru arzatoare pe gaz cu sistem de aprindere traditional. Doua arzatoare sunt de dimensiuni medii cu puterea de aprindere de 1,9 kW, unul mic de 1 kW iar altul mare de 3 kW. Pentru o experienta culinara cat mai variata acest model are in dotare un cuptor pe gaz cu o capacitate de 70 de litri. Accesul la cuptor se face cu ajutorul unei usi din sticla tratata termorezistent, care este manevrata cu ajutorul unui maner ergonomic metalic placat cu email de culoare argintie, plasat in partea superioara a usi. Panoul de comanda al aragazului este format din 5 butoane cu protectie termica din constructie, ce actioneaza cele 4 arzatoare ale plitei si arzatorul cuptorului. Toate cele 5 butoane sunt echipate cu sisteme de siguranta care intrerup alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Acest sistem te ajuta sa eviti scurgerile de gaze si sa uiti de instabilitatea sistemelor clasice de alimentare. Panoul de comanda are in dotare un buton rotativ termostatat cu actiune la arzatorul inferior, avand 8 trepte de temperatura de la minim 150°C la maxim 300°C. Acest buton rotativ permite setarea cu precizie a temperaturii de preparare. Sistemul de aprindere al arzatorului inferior este la fel traditional.Imagini pentru GORENJE G5111SJ      Mai mult sistemul Safety Plus ne asigura ca aragazul tau va functiona in cele mai bune conditii, atat in timpul, cat si dupa expirarea perioadei de garantie. Usa cuptorului cu deschidere rabatabila si COOL DOORS (CD) din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul uşii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Datorita uşii interioare complet din sticla cu 2 straturi de sticla şi sticlei reflexive speciale, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece, (temperatura maxima a geamului in zona centrala nu depaseste 50°C). Acest model din punct de vedere al eficientei energetice se incadreaza in clasa A+ cu un consum de energie de 5,12 Mj/ciclu de coacere traditional, datorita izolatiei termice a cuptorului. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este rabatabil care asigura deschiderea uşoara şi silenţioasa a acestuia. Acest cuptor are un sistem de ventilaţie natural, care distribuie căldura uniform, producand o coacere rapida şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas.
     Acest aragaz este dotat si cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Datorita capacitații de 70 de litri, acest cuptor este foarte incapator. Design-ul acestui cuptor fara sistem de iluminare este inspirat de forma cuptoarelelor tradiţionale pentru pâine alimentat cu lemne. Cu marginile netede şi rotunjite pe panoul din spate şi forma de boltă de sus, asigură o mai bună circulaţie a aerului cald în interior. Cu forma Home Made cuptorul are in dotare si 4 randuri de ghidaje laterale ambutisate pentru tavi. Manerul ergonomic metalic de culoare argintie da o dinstinctie deosebita aparatului. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Static numai incalzire inferioara, cu tava de coacere cu suprafata de 1260 cm2. Aceasta functie este potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta, care necesita caldura din partea inferioara, fara a fi rumenite sau pentru incalzire. Aragazul Gorenje G5111SJ avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 50 x 59,4 si o greutate neta de 37 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune. Ca si functii de siguranta putem aminti sistemul de mentinere rece al usii. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. La acest aragaz puteti sa folositi si functia Aqua Clean ce ofera un mare ajutor in curatarea cavitatii cuptorului. Este suficient sa turnati o cantitate de jumatate de litru de apa in tava cuptorului, si sa activati aceasta functie cu arzatorul de jos in functie, dupa fiecare folosire a cuptorului. In doar 30 de minute rezultatele sunt vizibile in toata cavitatea si tava cuptorului. Petele si grasimea se inmoaie mai usor datorita aburului si pot fi indepartate fara dificultate lasand cuptorul fara mizerie. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Pentru acei oameni care doresc sa prepare acasa paine, lasagna, tarte sau alte feluri de mancare similare, cuptorul are o tava, adancă de 4 cm. Tava este emailata, pentru a putea fi mai ușor curațata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curațare. În plus, pereții cuptorului nu se vor mai murdari așa ușor, deoarece marginile tăvii sunt ușor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grasime. Accesoriile din dotare se compun din: capac aragaz din sticla, cele 2 gratare din otel ale plitei, o tava de coacere usor adanca si un gratar din sarma pentru cuptor. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa iti satisfaca toate nevoile acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

     Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

Aragaz GORENJE G5111SJ, 4 arzatoare, gaz, negru cu argintiu

Lasă un răspuns