Aspirator cu sac Daewoo RC-300L/2A, 800 W, 2.5 L, Albastru review si notificarii tehnice

     Curatenia este esentiala in casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac Daewoo RC-150L. Are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material mat din plastic de buna calitate de culoare albastru/gri. Motorul puternic de 800 W iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 230 W. Daewoo RC-300L/2A este un aspirator cu sac din hartie avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 2,5 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa il golim sau sa-l inlocuim cu altul nou.

     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un buton rotund cu functia de variator electronic de putere motor precum si cu un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat.Aspirator cu sac Daewoo, 700 W, clasa A, 2.5 l capacitate, tub din plastic, control putere variabil, sac hartie, filtru evacuare normal, culoare: albastru     Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport pliabil, cu o greutate foarte mica de 4,7 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune mai mare de pana la 8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic cromat face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Daewoo. Se cunoaste ca scarile interioare din locuinta impiedica ca aspiratorul sa urce treptele. Din acest motiv acest aparat a fost dotat cu 2 roti solide in spate si rola de directie in fata. Bara de protectie din jurul carcasei este moale, protejand mobilieru si peretii. Aspiratorul are si o fanta integrata pentru parcare, pentru a sustine peria sau tubul de absorbtie dupa curatenie sau in pauze de lucru. Cele doua pozitii de parcare cu clame pentru furtun ne permite sa asezam aspiratorul atat vertical cat si orizontal, potrivindu-se perfect in debara.

     Aparatul este dotat cu filtru Hepa (High Efficiency Particulate Air – eficienta ridicata pentru particule) si microfiltru de protectie pentru motor, ce va asigura o protectie de pana la 90,95% de retinere a particulelor praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei, inclusiv polen și excremente de capușa, un detaliu esențial pentru cei ce sufera de astm sau alergii. Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul HEPA, unde praful și particulele de murdarie sunt reținute de fibrele filtrului și pastrate acolo. Filtrul Hepa se poate curata sub jet puternic de apa si lasat apoi sa se usuce. Daca punga de colectare praf este plina, acest aparat va emite un semnal optic de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Clasa emisiilor de praf ale modelului Daewoo se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrand-use in clasa F. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 64 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Daewoo are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie standard, accesoriu pentru spatii inguste si telescop metalic.Aspirator cu sac Daewoo, 700 W, clasa A, 2.5 l capacitate, tub din plastic, control putere variabil, sac hartie, filtru evacuare normal, culoare: albastru     Cu peria din dotarea aspiratorului Daewoo, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Daewoo cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aspiratorul Daewoo este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Eficienta energetica oferita de Daewoo este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 24,2 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 38,3 x 26,5 x 26,9 si o greutate de 4,7 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Daewoo, 700 W, clasa A, 2.5 l capacitate, tub din plastic, control putere variabil, sac hartie, filtru evacuare normal, culoare: albastru

Lasă un răspuns