Aspirator fara sac Samsung VC07M21A0VN review

     Mentinerea curata a spatiului unde locuiesti este esentiala si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac Samsung VC07M21A0VN. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare verde. Cu un aspirator fara sac cu tehnologia Anti-tangle Cyclone, usor de golit si de curatat, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoatem recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul si să aruncam continutul direct la cosul de gunoi.     Datorita tehnologiei sistemului Cyclone Force with Anti-tangle Turbine de la Samsung imparte camera de colectare praf in doua compartimente, ceea ce permite o curatare mai buna cu o putere pe o perioada mai prelungita. Cu o forta puternica de absorbtie acest sistem determina o circulatia a particulelor de praf prin traseul de aer ciclonic al camerei interioare. Astfel ca murdaria si resturile menajere se separa de aer. Prin urmare, particulele mai mari de praf sunt filtrate, trecand in compartimentul exterior, unde raman pana cand le aruncam.Aspirator fara sac Samsung VC07M21A0VN, 1.5 l, 700 W, Tub telescopic, Anti-tangle Cyclone, Verde     Tehnologia Cyclone Force cu turbina anti-incalcire al acestui model are un grilaj pentru turbina, care nu va fi colmatat de murdarie sau de firele de par. Astfel este mentinuta performanta optima de curatare si nu ne vom pierde timpul cu scoaterea cu mana a firelor de par incalcite. Acest model bazat pe o testare interna fata de un aspirator clasic previne ca praful, murdaria si parul sa constituie o problema in performanta de aspirare.

     Samsung este una dintre putinele companii care produce motoare de aspirator. Motoarele de aspirator superioare de la Samsung sunt achizitionate de catre numerosi producatori importanti de aspiratoare. Motorul din dotarea acestui model este proiectat sa ofere o performanta maxima de curatare atunci cand este combinat cu modelul de perie 2 in 1 de la Samsung. Acest model dispune de un motor puternic si o perie New Eco pentru pardoseala (HB-300), care adera foarte bine la pardoselile dure.Image result for Samsung VC07M21A0VN      Motorul puternic este optimizat, oferind, o calitate si o performanta superioara. Motorul puternic de 700 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 180 W. Samsung este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 1,5 litri. Acest aspirator are un capac transparent de tip „trapa”, unde poti vedea cu usurinta cat de plin este recipientul de colectare praf dintr-o privire, fara sa fie nevoie sa te apleci. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Aspiratorul mai este dotat cu un buton on/off, un variator de sarcina rotativ si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat situate pe corpul aspiratorului. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 4,4 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 6 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 9 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Samsung. Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Cele doua pozitii de parcare cu clame pentru furtun ne permite sa asezam aspiratorul Samsung atat vertical cat si orizontal, potrivindu-se perfect in debara.

     Aparatul este dotat si cu filtru de evacuare si microfiltru de protectie pentru motor, ce va asigura o protectie de pana la 90,95% de retinere a particulelor praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei, inclusiv polen și excremente de capușa, un detaliu esențial pentru cei ce sufera de astm sau alergii. Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul de evacuare, unde praful și particulele de murdarie sunt reținute de fibrele filtrului și pastrate acolo. Clasa emisiilor de praf ale modelului Samsung se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa D. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 80 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Samsung are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Spre deosebire de aspiratoarele conventionale, acest model este dotat cu roti mai mari, pentru o miscare mai stabila si mai usoara. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: peria principala si telescop metalic. Aspiratorul Samsung cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Samsung VC07M21A0VN este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 28 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) mm 272 x 243 x 398 si o greutate de 4,4 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici
     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Samsung VC07M21A0VN, 1.5 l, 700 W, Tub telescopic, Anti-tangle Cyclone, Verde

Lasă un răspuns