Hota de perete MIELE DA 1260 review

    Specialistii germani de la Miele au implementat cele mai noi tehnologii dand posibilitatea de a ne redecora bucataria cu o opera de arta moderna, astfel ca hota de perete Miele DA 1260 este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun.Hota de perete MIELE DA 1260, latime de 598 mm si debit de aer 545 mc/h , INOX    Hota se poate monta atasata in mobilierul de la bucatarie. Cuvantul magic al brand-ului Miele arata calitatea produsului. Astfel compania Miele este un producator german de aparate de bucatarie de inalta clasa, cu sediul in orasul Gütersloh, Ostwestfalen-Lippe, Germania. Compania Miele fiind o firma de familie dupa numele celui care a infiintato, a fost fondata de Carl Miele si de Reinhard Zinkann in 1899.

    Astazi Miele se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Astfel brand-ul Miele a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice. Astfel prin fabricarea acestor produse, in acord cu exigentele standardelor internaționale, este rezultatul unui management competitiv, cu mare deschidere si aplicare spre cercetare, dezvoltare și asigurare a calitatii.

    Aparatul Miele DA 1260 despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete, avand dimensiunile pentru montaj cu evacuare afara de (H x L x A) mm: 125 x 598 x 500 cu o greutate de 11,5 Kg. Dimensiuni pentru montaj cu recirculare sunt asemanatoare.

     Hota are un design modern, de culoare alb brilliant, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare cu taste glisante pozitionat frontal dreapta, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: setare putere ventilare si comutator de iluminare. Daca comutati tasta glisanta in pozitia P se activeaza functionarea la putere Intensiva. Aceasta interfata cu actionare clasica, ofera acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu rama interioara de consolidare pentru o forma cat mai rigida. Iluminarea exterioara a hotei este de tip LED 2 x 3 W cu clasa de eficienta iluminare A. Eficienta de iluminare este de 330 lux/Watt. Aparatul este dotat si cu 2 filtre de grasime din inox in 10 straturi si eficienta de retinere de clasa A. Eficienta de filtrare a grasimilor este 95,1%. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim. Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm si de 120 mm atasat, conform cu normativul EU Nr. 65/2014. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara, este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model poate fi dotat in plus si cu filtru din carbune activ DKF18-1, doar la comanda prin reteaua de service Miele Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Corpul hotei este prevazut pe exterior cu o suprafata din inox perfect neteda, fara suruburi sau nituri. Aceasta solutie inseamna siguranta sporita in utilizare si curatare mai usoara.

     Din punct de vedere energetic hota de perete MIELE DA 1260 se remarca prin consumul energetic mic de 92 kWh/an facand parte din clasa de consum C.Miele Hote | DA 1260 Hotă încastrată     Calculul consumului energetic a fost facut intr-un regim mediu de operare al hotei, de o ora la nivelul 2 de extractie si cu sistemul de iluminare aprins timp de 2 ore pe zi. Acest consum energetic i se datoreaza si motorului c.a. cu puterea de 240 W si a turbinei radiare cu 2 circuite de aer de pe ambele parti. Aceasta tehnologie asigura un flux puternic, cu o evacuare rapida si silentioasa, cu tehnologii de izolare fonice unice, care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica.Šiaurės Amerika Manhetenas Oi da 1260 - yenanchen.com    În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveti de ce sa va faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de la min 57 dB la maxim 64 dB si intensiv de 74 dB, putand fi folosita fara probleme chiar si pe timp de noapte. La acest model racordat la un sistem de tubulatură cu evacuare afara, 50 % din zgomot este direcționat în exterior. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte de ventilar + 1 treapta intensiva, este de la minim 275 la maxim 355 mc/h + turbo 545 mc/h. Aceasta  functie intensiva se dovedeste a fi foarte utila atunci cand dorim sa aerisim foarte repede incaperea. Aceasta functie va oferi un plus de energie ce va mari puterea de ventilare aerisind mult mai repede incaperea. Daca optam pentru modul de functionare prin recirculare, puterea de absorbtie a hotei va scadea cu cca, 25%. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 45 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 17 –  18 mp. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota de perete MIELE DA 1260, latime de 598 mm si debit de aer 545 mc/h , INOX

Lasă un răspuns