Combina frigorifica Candy CHICS 5184WN review

     Combina frigorifica Candy CHICS 5184WN este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat frigorific de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator iesind in evidenta prin usile de culoare alb lotus cu suprafata emailata, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul.

     Panoul de comanda cu control mecanic postat in interior in zona de refrigerare langa corpul de iluminat, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate unitar. Elementele de comanda ale aparatului contin: Reglarea manuala a temperaturii in frigider/congelator. Pe panoul de comanda sunt disponibile 5 trepte de temperatura. Intervalul de temperatura ce poate fi reglat este de: 2°C pana la 8°C in zona de refrigerare si de -10°C pana la -18°C din zona de congelare.    Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Cu sistemul static de racire No Frost, din zona de refrigerare si din zona de congelare, aceasta tehnologie mentine un nivel al umiditatii in frigider de 70%. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Vreau sa mai mentionez ca acest sistem static de racire din frigider este adecvat la acest model deoarece zona de refrigerare are un volum mediu care nu creeaza zone cu temperaturi diferite in aceasta incinta. In zona de congelare la acest aparat, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial datorita tehnologiei cu elementul de racire sub suprafata neteda.

     Acest model cu tehnologie de racire statica No Frost are un volum net generos pe frigider de 191 precum și un compartiment special pentru fructe si legume. Candy CHICS 5184WN este dotata cu un sistem de dezghetare manual in zona de refrigerare si in zona de congelare. In acest sens este indicat sa decongelam si sa igienizam periodic combina mai ales in anotimpul calduras, pentru ca eficienta de racire din aceste zone sa se mantina la cote inalte.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta intarite ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta să fie cu cativa milimetri mai mică decat înaltimea standard vaselor sau a borcanelor din comert.     Usa frigiderului reversibila maner orizontal integrat si cu deschidere spre dreapta, este echipata cu 3 suporturi fixe. Chiar si cea mai inalta sticla poate fi plasata in frigider pe ultimul suport.     Iar in partea inferioara a zonei de refrigerare se afla compartimentul mare etans Bio Fresch unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Compartimentul Bio Fresch cu o temperatura cuprinsa intre 2°C si 4°C cu capacul din latex Dual Balance mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume, fiind una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata.Combina frigorifica Candy CHICS 5184WN, 262l, Fresh zone, Clasa E, H 180 cm, Alb     Aparatul are iluminare Eco LED Leigh sus in zona de refrigerare ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida in raftul de sus si tava cuburi de gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare.Combina frigorifica Candy CHICS 5184WN, 262l, Fresh zone, Clasa E, H 180 cm, Alb - eMAG.ro     Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi cu maner orizontal integrat si ce are deschidere spre dreapta. Puterea de congelare a aparatului este de 3 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Candy a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST-N-ST de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Candy are un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 12 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi.

     Din punct de vedere energetic Candy CHICS 5184WN se remarca prin consumul energetic mic facand parte din clasa de consum A++, dupa vechea eticheta energetica. Consumul energetic ramane la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica E, cu un consum anual de energie de 210 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina, este de 40 dB(A), conform noi etichete energetice.Combina frigorifica Candy CHICS 5184WN, 262l, Fresh zone, Clasa E, H 180 cm, Alb     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului universal care genereaza consumuri energetice mici si a izolatiei din cyclopentan. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare vibrati este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Pentru a regla temperatura Candy are la interiorul aparatului 1 termostat mecanic cu circuit unic pentru frigider si congelator. Volumul net total a acestui combine este de 262 de litri din care 191 de litri ii revin frigiderului iar restul de 71 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 180 x 55 x 56 si o greutate de 49 Kg. Aparatul detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Candy respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la aprecierea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Candy CHICS 5184WN, 262l, Fresh zone, Clasa E, H 180 cm, Alb

Lasă un răspuns