Combina frigorifica Samus SCX390A++ review

     Combina frigorifica Samus SCX390A+ cu control mecanic este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea ce imita inoxul al celor doua usi si cu laterale de aceeasi culoare, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.

     Panoul de comanda pozitionat in interior langa sistemul de iluminare, este prevazut cu un buton rotativ cu control unitar ce comanda mecanic toate functiile aparatului. Pentru a regla temperatura este nevoie sa rotiti butonul rotativ in sensul acelor de ceasornic. Daca temperatura din camera unde este instalat aparatul este mai mare de +43°C este indicat sa reglati termostatul pe pozitia maxima. Iar daca temperatura din camera unde este instalat aparatul este mai mica de +16°C este indicat sa reglati termostatul pe pozitia minima. Setarea recomandata a butonului rotativ este in dreptul pozitiei ECO, care este o pozitie mediana. Zona de refrigerare ofera un interval de temperatura cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia unitar intre -6°C si -18°C si in functie de temperatura din exterior. Temperatura ideala este de 5°C in zona de refrigerare. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori.

    Combina frigorifica Samus SCX390A+ cu dezgheţare automată numai in zona de refrigerare, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. La acest model cu tehnologia inovatoare statica Less Frost evaporatorul este plasat în jurul compartimentului de racire si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata in zona de congelare.      Samus este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie mai putin numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 223 l precum și un compartiment special pentru fructe si legume. 

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Putem schimba cu usurinta pozitia si amplasarea rafturilor si a suporturilor de pe usa si sa organizam spatiul de depozitare exact asa cum il dorim. Rafturile si suporturile de pe usa, detasabile fac posibila curatarea frigiderului mai rapid, mai usor si mai bine, totul cu mai putin efort. In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, cu ajutorul unui comutator, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.Combina frigorifica Samus SCX390A++, 312 l, Clasa A++, Inox     Usa frigiderului reversibila cu maner vertical integrat, cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi flexibile pentru o compartimentare in functie de preferintele fiecaruia. Aparatul frigorific are iluminare Eco Led sus in zona de refrigerare langa panoul de comanda, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Samus are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata.

     Capacitatea maxima net de 312 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 223 litri si congelator cu un spatiu total de 89 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Cele trei compartimente ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin culisarea sertarului ce are un sistem de inchidere etans. Samus detine tehnologia de congelare Low Frost ce functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al congelatorului si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului.

      Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului cu maner integrat orizontal, reversibila are deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

      Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

       Samus SCX390A+ avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Samus SCX390A+ este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie este de 212 kWh/an. Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de suspensi performant este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB.  

       Pe partea de functii si tehnologie Samus detine: Cu functia Freezer Boxes in spatiul de congelare sertarele sunt detasabile si maresc spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) mm 1850 x 605 x 605 si o greutate neta de 58 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ Verifica pret redus

Combina frigorifica Samus SCX390A++, 312 l, Clasa A++, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>