Combina frigorifica Teka NFL 345 C review

     Combina frigorifica Teka NFL 345 C este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul de top al acestui model, contribuie pozitiv la aspectul bucatariei ce iese in evidenta prin culoarea inox si a marterialului inox din care este facuta aceasta combina frigorifica in totalitate. Teka NFL 345 C, facuta de specialisti austrieci, este o optiune pentru o astfel de solicitare. Grupul TEKA infiintat in anul 1929 in Germania de catre Karl Thielmann, este unul din lideri importanti in industria de electrocasnice, in prezent cu sediul la Madrid, fiind unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de aparate electrice de uz casnice din lume. De cand TEKA sa mutat in anul 1964 in Spania, grupul sa extins din Europa pe toate cele cinci continente.Teka | Cook your way to life     Combina datorita marimi eficientizeaza spatiul din bucatarie datorita incastrarii condensatorului in peretii laterali de culoare gri si a sistemului de deschidere al usii la un unghi de 90°, ce permite integrarea in mobilierul din bucatarie. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitiona in exteriorul aparatului, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate unitar, inlocuind clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Indicator de semnalare a erorilor; Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator, blocare panou de comanda. Indicator de semnalare a erorilor se aprinde in timpul penelor de curent, in conditiile de crestere a temperaturi interioare si de semnalare a eroriilor tehnice.

     Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de racire dual Full No Frost. Cu tehnologia de racire Full No Frost, prin sistemele Active Cooling din zona de refrigerare si No Frost fara gheata din zona de congelare, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica.Frigorífico Combinado Teka NFL 345 295L 188 cm A++ Inox      Combina avand debit multiplu ce functioneaza in zona de refrigerare, prin intermediul unor mici orificii de ventilare, pastreaza o temperatura uniforma in tot frigiderul, in special dupa ce deschidem usa. Teka NFL 345 C cu un singur compresor si 2 circuite de racire este o combina frigorifica practica, dotata cu tehnologii de varf, perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica are un volum net generos pe frigider de 219 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește,  preparate proaspete etc. Combina frigorifica TEKA cu dezghetare automata in zona de refrigerare si No Frost fara gheata in zona de congelare, este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii.

     Rafturile ajustabile Safety Glass de depozitare alimente, sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Vita Care Box etans cu doua compartimente, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C). In plus acest spatiu regleaza nivelul de umiditate la interior, prin design-ul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de un spatiu obisnuit. Imagini pentru Teka NFL 345 C     Usa frigiderului cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta este echipata cu 5 suporturi Flexi Rack (V lift) pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul si al doi-lea raft specializat pentru depozitarea de condimente si oua, iar ultimele suporturi specializate pentru depozitare de sticlelor si borcanelor cu inaltimea medie si peste medie. Suporturile mobile pot fi fixate in 3 pozitii diferite pe verticala. Pentru a muta un suport este nevoie sa actionati pe clemele laterale de blocare si suportul poate fi deplasat usor in sus si in jos.Combina frigorifica Teka NFL 345 C, 295 l, Clasa A++, Full No Frost, Display, Iluminare LED, Tratament antibacterian, H 188 cm, Inox     Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Combina are iluminare ECO LED  sus in spatiul de refrigerare, ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic.Combina frigorifica Teka NFL 345 C, 295 l, Clasa A++, Full No Frost, Display, Iluminare LED, Tratament antibacterian, H 188 cm, Inox    Pentru a regla temperatura TEKA are la interiorul aparatului un termostat electronic cu reglare automata.
     Capacitatea maxima neta de 295 litri este impartita  intre frigider caruia ii revin 219 litri si congelator cu un spatiu total de 76 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate. Usa congelatorului are la fel maner orizontal integrat cu deschiderea spre dreapta.

     Teka NFL 345 C avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Setarile de temperatura permite sa ajustam unitar temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -16°C si -24°C. Temperatura medie din interiorul zonei de refrigerare trebuie sa fie de +4°C. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara.

    Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Pe partea de functii si tehnologie Teka NFL 345 C detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa cu functie de memorare, mai mult de 120 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu accesarea functiei de Racire rapida ce accelereaza procesul de racire la viteza maxima a ventilatorului, iar frigiderul functioneaza timp de 150 de minute, dupa care apoi revine la temperatura anterioara. Pentru a accesa aceasta functie, selectaţi temperatura de +2°C, dupa care apoi apasati butonul Fridge, pentru selectarea functiei de Racire rapida. Cand functia este activa un indicator luminos ne va arata acest lucru. Pentru a dezactiva functia de Racire rapida, se apasa din nou pe acelasi buton Fridge, apoi temperatura frigiderului va fi setata din nou la +5°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi cand procesul de racire sa finalizat. Aceasta functie este indicata sa o folositi atunci cand doriti sa raciti o cantitate mai mare de alimente in spatiul de refrigerare. Daca accesati functia de racire rapida in mod repetat si la intervale scurte de timp, protecția circuitului electronic va fi activata, iar compresorul nu va porni imediat. Aceasta functie nu se reactiveaza la reluarea alimentarii cu energie electrica dupa o pana de curent.

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Teka NFL 345 C cu puterea instalata de 150 W este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de 224 kWh/an, cu un consum zilnic de 0.613 kWh.

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la TEKA presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Acest model avand un asemenea motor la compresor beneficiaza de 10 ani garantie la compresor. Combina este certificat CE respectand directiva EU ROHS DEEE (UE privind DEEE (2011/65/UE)) cu continut limitat de materiale daunatoare. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 188 x 59,5 x 63,5 si o greutate neta de 60 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

    Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

 

Combina frigorifica Teka NFL 345 C, 295 l, Clasa A++, Full No Frost, Display, Iluminare LED, Tratament antibacterian, H 188 cm, Inox
Combina frigorifica Teka NFL 345 C, 295 l, Clasa A++, Full No Frost, Display, Iluminare LED, Tratament antibacterian, H 188 cm, Inox

Lasă un răspuns