Side-by-Side MYRIA MY1013 review

    Side by Side Myria MY1013 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice cu usile de culoare argintie si a materialelor de calitate din care este facuta combina, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LED de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitiona in exteriorul combinei, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-racire; Modul ECO; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare pentru defect; Semnal avertizare usa deschisa. Unitate de temperatura poate fi setata i grade Celsius (°C) sau grade Fahrenheit ( °F). Dupa pornire, afisajul arata temperatura in grade Celsius (°C). Modul de economisire a energiei se activeaza dupa 20 secunde, dupa inchiderea usilor sau apasarea pe ultimului buton de pe display, unde afisajul trece in modul de economisire a energiei. Indicatorul stare de eroare se va aprinde daca senzorul din dotarea va depista ca aparatul nu raceste bine sau in cazul cand senzorul sa defectat. Aceste coduri de eroare vor servi la informarea personalului de intretinere pentru depistarea eventualelor defectiuni ale aparatului. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Panoul de comanda se activeaza: cand este pornita alimentarea aparatului, cand este atins un buton senzitiv sau cand este deschisa usa de la combina. Pentru a face economie de energie panoul de comanda se dezactiveaza dupa un minut de la pornirea alimentari cu energie sau mai scurt dupa deshiderea usilor sau nu se mai executa nici o manevra cu aparatul.

     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare si cel de congelare sunt una langa altul, pe verticala, complet separate, avand fiecare propria ei usa de acces. Au avantajul usilor de acces inguste, care nu incomodeaza mult cand sunt deschise. Myria cu un singur compresor puternic prevazut cu o electrovalva, permite funcţionarea independenta a frigiderului si a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica cu dezgheţare automată frigider cat si a congelatorului, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Acest model are tehnologia de racire No Frost atat a frigiderului cat si a congelatorului. previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. In plus Myria are in dotare si tehnologia de racire Multi Airflow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura fara umiditate, intra prin mai multe orifici in compartimentul de congelare. Iar comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditatea controlata, are un volum net generos pe frigider de 332 l precum și doua compartimente speciale pentru fructe si legume etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.
     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 30 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. In partea inferioara se afla 2 compartimente etanse Fresh Zone unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Acest spatiu de jos in plus are si functia Moist Balance Crisper fiind dotat cu un capac din latex ce mentine umiditatea la un nivel optim datorita unui variator de umiditate culisant, aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume, fiind una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata.

    Usa frigiderului cu maner vertical integrat cu sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele 3 rafturi specializate pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar ultimul raft specializat pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime peste medie.Side-by-Side MYRIA MY1013, No Frost, 518 l, H 181 cm, Clasa A++, argintiu      Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Aparatul are iluminare ECO LED premium sus cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider si congelator de 2 W fiecare compartiment si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Iar pentru a regla temperatura Myria MY1013 are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxim neta de 518 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 332 litri si congelator cu un spatiu total de 186 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand doua compartiment tip sertar pe sine etans Frezeer Zone si 4 compartimente de congelare neetanse. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 12 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului la fel cu maner vertical integrat, cu sistem de deschidere spre stanga este echipata cu 4 rafturii fixe. Pe aceste rafturi fixe putem sa depozitam diferite alimente congelate in caserole din plastic. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate. Myria avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 8 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achizitionarea unui astfel de aparat si mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia in locuinta, fiind preferabil evitarea incaperilor calde, cum ar fi de exemplu bucataria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator cu 4 stele poate varia intre -16°C si -22°C. Pe partea de functii si tehnologie Myria MY1013 detine: Aceasta combina cand functioneaza la modul Smart un procesor de ultima generatie poate regla automat in functie de temperatura interna si temperatura ambientala. Iar atunci cand procesorul cu functia Inteligenta artificiala este activata, temperatura frigiderului este reglata automat la 4°C iar cea a congelatorului la -18°C. Aparatul detine si sistemul Multiflow asistat de ventilator ce va dispersa in mod egal curentii de aer rece uscat in tot interiorul combinei reusind astfel sa pastreze alimentele in conditiile initiale pentru o perioada de timp mai indelungata. Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde, pentru un timp de 5 minute. Prin inchiderea usilor alarma se anuleaza automat. Semnalul sonor se va opri automat dupa 10 minute. Semnal sonor si optic de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Myria are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C, dupa aproximativ 40 de minute. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi la 4°C. Atunci cand combina functioneaza la modul ECO, combina functioneaza la cea mai mica setare a consumului de energie.

     Eficienta energetica oferita de Side by Side Myria MY1013 cu puterea de conectare de 374 W este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 347 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 0,98 kWh/zi, conform fisei tehnice. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Myria presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 181 x 91,3 x 66 si o greutate de 86 Kg. Combina este certificat CE respectand directiva EU ROHS DEEE (UE privind DEEE (2011/65/UE)) cu continut limitat de materiale daunatoare. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Side-by-Side MYRIA MY1013, No Frost, 518 l, H 181 cm, Clasa A++, argintiu

Lasă un răspuns