Combina frigorifica VORTEX VO1002 review

     Combina frigorifica Vortex VO1002 facuta in Turcia cu comenzi mecanice, se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant de culoare alb, dat si de materialele de calitate din care aceasta este confectionata.     Panoul de comanda cu control mecanic pozitionat in interiorul aparatului lateral dreapta, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate unitar. Temperatura medie din interiorul zonei de refrigerare, trebuie sa fie în jur de +5°C, iar temperatura din zona de congelare trebuie sa fie la -18°C. Temperatura interioara depinde, de temperatura din incaperea unde este instalat aparatul, de frecventa cu care este deschisa usa si de cantitatea de alimente depozitata in spatiul de refrigerare. Iar temperatura cea mai scazuta din zona de refrigerare este imediat deasupra compartimentului Garden Fresh. In general daca temperatura din exterior este de 25°C, la prima punere in functie, butonul rotativ al termostatului se fixeaza la o pozitie intermediara. Aceasta pozitie a butonului ratativ poate fi pastrata si daca in exterior temperatura variaza de la +10°C la + 38°C, fara a scadea performanta de racire in cele doua zone de racire. Butonul rotativ al termostatului are si o pozitie in care compresorul functioneaza continuu. La acest mod de functionare temperatura din zona de refrigerare poate scadea la 0°C si cu cresterea consumului energetic al combinei. Temperatura interioara a zonei de refrigerare se regleaza in 5 trepte cu ajutorul butonului montat pe termostat. Aparatul are doua usi reversibile cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Vortex are un sistem de racire static ce a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider, indiferent cât de des se deschide ușa. In zona de congelare la acest aparat, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial datorita tehnologiei cu elementul de racire sub suprafata neteda.
     Combina cu tehnologie de racire statica are un volum net generos in zona de refrigerare 184 l precum si un compartiment special pentru fructe si legume. Combina are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala congelatorului. Vortex cu un singur compresor si 2 circuite de racire separate este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica Vortex cu dezghetare automata numai in zona de refrigerare, este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna într-un locas special in partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii.

     Rafturile Safety Glass de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Rafturile sunt prevazute si cu sistem de protectie impotriva scurgerilor neplacute. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei se afla compartimentul etans Garden Fresh de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Temperatura in compartimentul de refrigerare este mentinuta intre +2°C si +9°C. Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat este echipata cu 4 suporturi fixe 3 mai mici si 1 mai mare XXL Bottle pentru o compartimentare specializata in depozitarea sticlelor de mari dimensiuni. Aparatul are iluminare LED bulb langa panoul de comanda in compartimentul refrigerare, ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Capacitatea maxima neta de 268 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 184 litri si congelator cu un spatiu total de 84 litri.      Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului Fast Freeze XL Zone ofera optiuni multiple de congelare si tava de gheata. Compartimentul Big Box de jos al congelatorului cu inaltimea raftului de 26 cm este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare si o tava pentru cuburi de gheata. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel si usa congelatorului este reversibila cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST-N de la +16°C in regim de iarna pana la +38°C in regim de vara. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Vortex avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 17 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Pe partea de functii si tehnologie Vortex detine: Sistem de avertizare sonora in cazul in care usa nu este inchisa corect sau sta deschisa mai mult de 1 minut. Aceasta functie preveni cresterea temperaturii in interiorul combinei, economisind energie si pastrand alimentele in siguranta. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Etichetarea cu 4 stele (3 + 1) in sertarul de sus a spatiului de congelare inseamna ca, in timpul inghetarii rapide se atinge o temperatura de -24°C in aceste spatii. De indata ce alimentele sunt complet congelate, Vortex avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Pentru depozitarea alimentelor congelate in sertarele de jos, temperatura este de -18°C, pastrandu-se in siguranta aroma, textura si valoarea nutritiva a alimentelor. Aparatul are si Protectie Antibacteriana unde manerele de la usi sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Vortex VO1002 cu puterea instalata de 110 W este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 257 kWh/an si un consum zilnic de energie de 0,7 kWh/zi, conform fisei tehnice. Acest lucru i se datoreaza izolatiei termice bune si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (H x L x A) cm 170 x 54 x 59,5 si o greutate de 55 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pretul

Combina frigorifica VORTEX VO1002, 268 l, H 170 cm, Clasa A+, albCombina frigorifica VORTEX VO1002, 268 l, H 170 cm, Clasa A+, alb

Lasă un răspuns