Frigider cu doua usi SHARP SJ-X300SL review

     Frigiderul cu doua usi Sharp SJ-X300SL este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea argintie a usilor si a lateralelor de culoare gri, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima si in functie de preferinte aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Panoul de comanda pozitionat in interiorul aparatului este actionat de un buton rotativ cu variator de sarcina, cu controlul mecanic, ce monitorizeaza 2 zone de temperatură care pot fi reglate unitar. In plus apasand pe butonul Extra ECO frigiderul functioneaza cu cel mai mic consum energetic.Frigider cu doua usi SHARP SJ-X300SL, No Frost 224 l, H 156 cm, Clasa A++, Hybrid Cooling System, argintiu     Sharp are un sistem de racire inovator Hybrid Cooling ce foloseşte o placa de aluminiu, pe peretele din spate a zonei de refrigerare, care este racita la 0˚C de jetul de aer rece, pentru a mentine umezeala din compartimentul racit cu ajutorul tehnologiei No Frost. Acest sistem de racire de pe laterale prin spatele placi de aluminiu nu usuca alimentele, deoarece aerul rece nu expune direct produsele din zona de refrigerare, iar fructele si legumele isi mentin proaspete aspectul si gustul un timp mai indelungat fara sa fie protejate de o folie de protectie. Frigiderul Sharp are si tehnologia de racire Multi Airflow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in cele doua spatii de racire. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer umed controlat are un volum net generos in zona de refrigerare de 164 l precum și doua compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Frigiderul Sharp cu dezghetare automata No Frost, este construit astfel incat apa rezultată din zona de refrigerare in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajată de compresor in timpul funcţionarii.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta intarite cu rama din inox ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Usa frigiderului cu maner vertical integrat, avand deschidere spre dreapta, este echipata cu 4 suporturi fixe de diferite marimi care lasa la latitudinea noastra ocuparea lor cu o diversitate de produse ce include si un spatiu de depozitare oua.

     In partea inferioara a frigiderului Sharp se afla compartimentul mare etans Fresh Room, la o temperatură constantă de 3°C, unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume.Frigider cu doua usi SHARP SJ-X300SL, No Frost 224 l, H 156 cm, Clasa A++, Hybrid Cooling System, argintiu     In plus acest spatiu de refrigerare este dotat in zona superioara si cu un sertar special etans Frech Crisper, la o temperatură cuprinsa intre -2°C la +3°C unde putem depozita alimentele proaspete. Acest spatiu mai poate fi folosit si pentru decongelarea produselor scoase din congelator si sunt pregatite pentru a fi gatite imediat. Frigiderul are iluminare LED Leigh tip coloana numai pe spate in zona de refrigerare ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin.Frigider cu doua usi SHARP SJ-X300SL, No Frost 224 l, H 156 cm, Clasa A++, Hybrid Cooling System, argintiu     Datorita tehnologiei Hybrid Cooling/ Multipower Invertor aparatul Sharp la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. La un frigider obisnuit cand este deschisa usa, temperatura creste brusc, iar mancarea este expusa unui soc termic care o face sa se altereze mai repede. Frigiderul Sharp monitorizeaza si analizeaza continuu felul in care este folosit. Astfel, poate estima cand deschidem usa si, chiar inainte sa o deschidem, scade temperatura cu 1 sau 2°C, pentru a se asigura ca se mentine o temperatura constanta si ca mancarea ramane proaspata si plina de substante nutritive.

     Corpul de congelare este pozitionat in partea superioara a frigiderului avand un compartiment cu un singur raft din sticla. Compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului ofera optiuni multiple de congelare.Frigider cu doua usi SHARP SJ-X300SL, No Frost 224 l, H 156 cm, Clasa A++, Hybrid Cooling System, argintiu     Iar usa congelatorului la fel cu maner vertical integrat si avand deschidere spre dreapta, este echipata cu 2 suporturi fixe care lasa la latitudinea noastra ocuparea lor cu o diversitate de produse destinate congelari si care sunt folosite mai des. Puterea de congelare a aparatului este de 2,75 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest frigider este prevazut si cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior, mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: T de la +16°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Sharp SJ-X300SL avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 13 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -25°C. Acest lucru este posibil datorita functiei J-TECH Inverter powers the Extra Cool care face posibil puterea de subracire a zonei de refrigerare in intervalul de temperatura de 0 ~ 2° C.Frigider cu doua usi SHARP SJ-X300SL, No Frost 224 l, H 156 cm, Clasa A++, Hybrid Cooling System, argintiu    Zona de refrigerare este dotata si cu un sistem de filtrare al aerului care este eficient impotriva inmultiri bacteriilor datorita amestecului de ioni de argint si de cupru. In plus deodorizatorul Nano integrat de forma unui fagure de miere completează igiena interioară a frigiderului, reducand la minim mirosurile neplacute. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. Din punct de vedere energetic Sharp SJ-X300SL se remarca prin consumul energetic mic de 195 kWh/an facand parte din clasa de consum A++.     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie j-Tech inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Sharp presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maximade 3650 rpm, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația la 1200 rpm și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Odata ce temperatura este programata, procesorul moduleaza continuu viteza de rotatie pentru a mentine temperatura la valoarea de referinta. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 38 dB. Volumul net total al acestui frigider este de 224 de litri din care 164 de litri ii revin zonei de refrigerare iar restul de 60 de litri congelatorului. Frigiderul are urmatoarele dimensiuni: (H x L x A) cm 156 x 54,5 x 62,5 si o greutate de 41 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.
Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Frigider cu doua usi SHARP SJ-X300SL, No Frost 224 l, H 156 cm, Clasa A++, Hybrid Cooling System, argintiu

Lasă un răspuns