Congelator Candy CMIOUS 5142WH review

     Congelatorul Candy CMIOUS 5142WH este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb si materialul din care este construit, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda situat in interiorul aparatului are control mecanic cu termostat reglabil ce controleaza toate functiile aparatului.     Acest model are tehnologia de dezghetare manuala pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Acest sistem dezghetare de clasic, necesita golirea, dezghetarea si curatarea periodica a aparatului. Candy CMIOUS 5142WH este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie de marime medie, cu diverse preferințe culinare. Candy are un sistem de racire clasic cu tehnologia ce asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. Pentru a regla temperatura Candy are la interiorul aparatului un termostat mecanic. Regulatorul de temperatura in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -10 la -18°C. Datorita gradului de izolare bun congelatorul prevenirea fluctuatiilor de temperatura, aparatul pastreaza alimentele congelate in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. Acest model cu tehnologia de racire static are un volum net generos pe aparat de 166 l.  

    Congelatorul cu usa reversibila cu maner vertical cromat si deschidere spre dreapta are 5 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni pentru orice tip de congelare si tava pentru gheata. Aceste sertare au partea frontala transparenta pentru a vedea imediat un anumit articol. Iar cand dorim sa mutam sertarul intr-un alt loc ne putem folosi de manerele sale ergonomice. In plus zona de congelare are si un spatiu unde poti depozita doua portii de pizza.     Puterea de congelare a aparatului este de 8 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Candy avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze.
     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna pana la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

      Eficienta energetica oferita de congelatorul Candy CMIOUS 5142WH este foarte buna, avand clasa A+ cu un consumul anual de energie este de 220 kWh/an, cu un consum zilnic de 0,605 kWh. Acest lucru i se datoreaza si compresorului performant din dotare si a izolatiei bune din cyclopentane.Congelator Candy CMIOUS 5142WH, 166 l, 5 sertare, Clasa A+, H 143 cm, Alb     Acest model fiind dotat cu un compresor universal cu sistem de suspensi este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB.     Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 143 x 55 x 55 si o greutate de 46 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie extinsa la 5 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Congelator Candy CMIOUS 5142WH, 166 l, 5 sertare, Clasa A+, H 143 cm, Alb
Congelator Candy CMIOUS 5142WH, 166 l, 5 sertare, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Lasă un răspuns