Frigider cu doua usi Arctic AD54280MT+ review

     Frigiderul cu doua usi Arctic AD54280MT+ este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea argintie, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate clasica aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Panoul de comanda cu control mecanic situat in interior in aparat este prevazut cu un buton cu actionare clasica a temperaturi cu 5 trepte, ce controleaza toate functiile aparatului. Temperatura medie din interiorul zonei de refrigerare, trebuie sa fie în jur de +5°C, iar temperatura din zona de congelare trebuie sa fie la -12°C. Temperatura interioara depinde, de temperatura din incaperea unde este instalat aparatul, de frecventa cu care este deschisa usa si de cantitatea de alimente depozitata in spatiul de refrigerare. Iar temperatura cea mai scazuta din zona de refrigerare este imediat deasupra compartimentului pentru fructe si legume. In general daca temperatura din exterior este de +25°C, la prima punere in functie, butonul rotativ al termostatului se fixeaza la o pozitie intermediara. Aceasta pozitie a butonului ratativ poate fi pastrata si daca in exterior temperatura variaza de la +10°C la + 38°C, fara a scadea performanta de racire in cele doua zone de racire. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a zonei de refrigerare si manuala a congelatorului. Arctic AD54280MT+ cu dezgheţare automată zona de refrigerare este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Arctic cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 204 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Sistemul static cu care este dotat aparatul pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzorul amplasat in interiorul frigiderului permite mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ.

     In partea inferioara a frigiderului Arctic se afla compartimentul Garden Fresh cu temperatura de 5°C etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.     Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe. Pe suporturile de sus avem posibilitatea de a depozita oua, condimente si borcane. Iar ultimul suport XXL Bottle Raft, este dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni.Frigider cu doua usi Arctic AD54280MT+, 250 l, Clasa A+, Garden Fresh, ECO LED, H 160.6 cm, Argintiu     Aparatul are iluminare Eco Led de 1 W langa panoul de comanda, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Arctic are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala.

     Capacitatea maxima net de 250 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 204 litri si congelator cu un spatiu total de 46 litri. Zona de congelare are un compartimente despartit de un raft din sarma. Compartimentul congelatorului ofera variate optiuni multiple de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi reversibile cu maner vertical cu deschidere spre dreapta. Sertarul detasabil mareste spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar.

     In plus congelatorul detine un recipient pentru cuburile de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 2,25 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel usa congelatorului este reversibila cu maner orizontal integrat si cu deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Arctic AD54280MT+ a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Arctic avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. 

      Eficienta energetica oferita de frigiderul Arctic AD54280MT+ este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 604 W/24h. Consumul anual de energie este de 235 kWh/an.Frigider cu doua usi Arctic AD54280MT+, 250 l, Clasa A+, Garden Fresh, ECO LED, H 160.6 cm, Argintiu     Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare performant este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 145,8 x 54 x 60 si o greutate de 44 Kg. Acest model detine certificari internationale precum ISO9001, ISO14001- 417156 QMO8 iar produsele au obtinut aprobare internationala. In plus acest aparat detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Frigider cu doua usi Arctic AD54280MT+, 250 l, Clasa A+, Garden Fresh, ECO LED, H 160.6 cm, Argintiu

Lasă un răspuns