Frigider cu doua usi Crown DF 276S review

     Frigiderul Crown DF 276S este un aparat cu doua usi de culoare silver, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Panoul de comanda clasic cu control manual al temperaturi, se afla in interiorul aparatului. Pe panoul de comanda sunt disponibile 5 trepte de temperatura. Intervalul de temperatura ce poate fi reglat este de: 2°C pana la 8°C in zona de refrigerare si de -10°C pana la -18°C din zona de congelare. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala a frigiderului si a congelatorului. Cu sistemul static de racire, din zona de refrigerare si din zona de congelare, aceasta tehnologie mentine un nivel al umiditatii in frigider de 70%. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Vreau sa mai mentionez ca acest sistem static de racire din frigider este adecvat la acest model deoarece zona de refrigerare are un volum mediu care nu creeaza zone cu temperaturi diferite in aceasta incinta. In zona de congelare acest model este dotat si cu tehnologia inovatoare statica Less Frost unde evaporatorul este plasat în jurul compartimentului si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata in zona de congelare. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 2 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila avand maner orizontal integrat, este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: Primul raft specializat pentru depozitarea de oua si borcane cu condimente. Al doi-lea raft pentru depozitare de produse alimentare de mici dimensiuni ambalate. Si ultimul raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla sau plastic cu inaltime peste medie sau medie. 

     Aparatul are iluminare LED bulb de 2 W, lateral dreapta, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Corpul de congelare este pozitionat in partea superioara a combinei avand doua compartimente despartite de un raft din sticla. Puterea de congelare a aparatului este de 2 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului este de asemenea reversibila cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Crown DF 276S are la interiorul frigiderului un termostat mecanic, util si usor de actionat. Aparatul are si o tavita pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata. Acestea se vor desprinde usor prin simpla rotire a tavite.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST-N fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Crown DF 276S avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 14 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor universal silentios care genereaza un zgomot de 42 dB.  

      Din punct de vedere energetic Crown DF 276S se remarca prin consumul energetic mic de 219 kWh/an facand parte din clasa de consum A+.Image result for Crown DF 276S     Volumul total net al acestui frigider este de 212 de litri din care 171 de litri ii revin zonei de refrigerare iar restul de 41 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 143 x 55 x 58 si o greutate de 46 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici 

Frigider cu doua usi Crown DF 276S, clasa A+, 212 l, H 143 cm, silver
Frigider cu doua usi Crown DF 276S, clasa A+, 212 l, H 143 cm, silver

Lasă un răspuns