Frigider incorporabil, doua usi, Crown CBR-250 BI review

      Aparatul frigorific incorporabil cu doua usi, Crown CBR-250 BI, este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat frigorific ce are aspectul unei combine este unul foarte atragator, iesind in evidenta prin materialele de calitate din care este facut, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu control mecanic situat in interior in aparat este prevazut cu 3 taste cu actionare a temperaturi cu 7 trepte, ce controleaza toate functiile aparatului. In plus 7 LED-uri de semnalizare indica temperatura de racire accesata. De la acest panou de comanda putem sa accesam si functia de Super Racire. Acest model are tehnologia de racire No Frost statica atat a frigiderului cat si a congelatorului. Cu tehnologia de racire No Frost, prin sistemul static combina asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa buna de eficienta energetica. Acest aparat frigorific este dotat cu tehnologia de dezghetare manuala a frigiderului si a congelatorului. In acest sens senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. La acest model cu tehnologia inovatoare statica Less Frost evaporatorul este plasat în jurul compartimentului de racire si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata in zona de congelare.    Cu sistemul static de racire, din zona de refrigerare si din zona de congelare, aceasta tehnologie mentine un nivel al umiditatii in frigider de 70%. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Vreau sa mai mentionez ca acest sistem static de racire din frigider este adecvat la acest model deoarece zona de refrigerare are un volum mediu care nu creeaza zone cu temperaturi diferite in aceasta incinta. In plus zona de congelare de la acest aparat cu ajutorul sistemului Smart Frost din dotare, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta.

     Crown CBR-250 BI este un aparat frigorific practic, dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 185l precum și doua compartimente speciale, etanse, suprapuse, speciale pentru fructe, legume si alimente proaspete. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului Crown CBR-250 BI se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Acest compartiment Bio Fresch cu capacul din latex mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume. Acest sertar este echipat si cu un comutator simplu care regleaza umiditatea optima pentru pastrarea prospetimii fructelor sau legumelor, pentru un timp mai indelungat. Deasupra acestui sertar se afla Fresh O Zone, ce permite pastrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, rapid si usor de gatit. Acest raft poate fi folosit si pentru a decongela in mod lent alimentele scoase din congelator.Frigider incorporabil, doua usi, Crown CBR-250 BI, A+, 250 l, H 177 cm     Usa frigiderului reversibila cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele 2 suporturi pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie si borcane. Iar ultimul suport specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie.

     Aparatul are iluminare ECO LED lateral dreapta in zona de refrigerare ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Crown CBR-250 BI are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala. Capacitatea maxima netta de 250 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 185 litri si congelator cu un spatiu total de 65 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Usa congelatorului reversibila este la fel cu deschidere spre dreapta. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

    Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST-T  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in sezon de iarna până la +43°C in sezon de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Crown CBR-250 BI avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 24 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelatorul cu 4 stele poate varia intre -14°C si -23°C. Pe partea de functii si tehnologie Crown CBR-250 BI detine: Functia de Racire Intensa, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in zona de refrigerare. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Daca accesati functia de racire rapida in mod repetat si la intervale scurte de timp, protecția circuitului electronic va fi activata, iar compresorul nu va porni imediat. Aceasta functie nu se reactiveaza la reluarea alimentarii cu energie electrica dupa o pana de curent. Eficienta energetica oferita de aparatul frigorific Crown CBR-250 BI este foarte bun, avand clasa A+, cu un consum nominal de 765 W/24h. Consumul anual de energie este de 263 kWh/an.Frigider incorporabil, doua usi, Crown CBR-250 BI, A+, 250 l, H 177 cm      Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 177 x 54 x 54 si o greutate de 45 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

   Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

    Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Frigider incorporabil, doua usi, Crown CBR-250 BI, A+, 250 l, H 177 cm

Lasă un răspuns