Hota incorporabila decorativa Bosch DWB64BC50 review

    Daca iti doresti o hota performanta care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Bosch. Specialistii germani de la Bosch au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca hota incorporabila decorativa Bosch DWB64BC50 este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun.Serie | 2 Hotă decorativă de perete 60 cm Inox DWB64BC50 DWB64BC50-5     Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Bosch pentru piata europeana. Aparatul Bosch DWB64BC50 despre care vorbim astazi este o hota electrica decorativa montata pe perete ce se incorporeaza, avand dimensiunile pentru montaj cu evacuare afara de (IxLxA) mm: 635/965 x 600 x 500 si dimensiunile pentru montaj cu recirculare inauntru de (IxLxA) mm: 635/1075 x 600 x 500 cu o greutate de 10,135 Kg.Image result for Bosch DWB64BC50     Modelul Bosch DWB64BC50 are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe verticala. La acest model marimea pe verticala a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind reglata la o distanta adecvata fata de zona de arzatoare. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 55 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm. Hota are un design modern, de culoare argintie, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu butoane push-button pozitionate frontal, cu control mecanic, este actionat de 4 butoane ce indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare si setare pornire/oprire. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii.Hota incorporabila decorativa Bosch DWB64BC50, Putere absortie 340 m3/h , 1 motor, 60 cm, Inox     Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu LED 2 x 1,5 W cu clasa de eficienta iluminare A, fiind dotat cu 2 filtre de grasime multistrat din inox, cu eficienta de retinere de clasa C. Eficienta de filtrare a grasimilor de acest sistem de filtrare este de 81,5 %.Hota incorporabila decorativa Bosch DWB64BC50, Putere absortie 340 m3/h , 1 motor, 60 cm, Inox     Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm si de 120 mm atasat, cu posibilitati variate de montaj pentru camin (horn), conform cu normativul EU Nr. 65/2014. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model poate fi dotat in plus si cu un kit de recirculare cu filtru din carbune activ DSZ5201, doar la comanda prin reteaua de service Bosch Romania. Pentru instalare la modul de recirculare aer este nevoie optional si de un kit de recirculare sau kit de recirculare Air Clean. In acest sens dimensiunile pentru montaj in modul de recirculare cu kit de recirculare Air Clean sunt de: (HxLxA)mm 703 x 600 x 500 avand montaj cu horn superior, iar cu horn telescopic (HxLxA)mm 833/1163 x 600 x 500. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară.

      Din punct de vedere energetic Bosch DWB64BC50 cu puterea instalata de 100 W se remarca prin consumul energetic mic de 53 kWh/an facand parte din clasa de consum D.Image result for Bosch DWB64BC50     Acest lucru i se datoreaza motorului universal cu puterea de 95 W din dotare avand turbina cu 2 circuite de aer, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Turbina are 2circuite dintre care  unul care duce spre exterior (fiind necesara instalarea unui traseu, prin spargerea peretelui sau tavanului, iar aerul aspirat din bucatarie se curata numai prin filtrul de grasime fiind scos la exterior. Circuitul prin recirculare care curata aerul aspirat din bucatarie atat prin filtrul de grasime cat si de filtru de carbune activ, fiind apoi dirija inapoi in bucatarie. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (49, 56, 63dB putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu evacuare afara ce are 3 trepte este de minim 198,7 mc/h si maxim 365,3 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 12 –  13 m. Puterea de extractie la modul de recirculare la putere maxima este de 190 m³/h.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Hota incorporabila decorativa Bosch DWB64BC50, Putere absortie 340 m3/h , 1 motor, 60 cm, Inox

Lasă un răspuns