Hota incorporabila decorativa Bosch DWP64BC50 review

     Raman la parerea ca daca iti doresti o hota performanta care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Bosh. Specialistii germani de la Bosh au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca hota incorporabila decorativa Bosch DWP64BC50 este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Bosch pentru piata europeana. Aparatul Bosch DWP64BC50 despre care vorbim astazi este o hota electrica decorativa montata pe perete ce se incorporeaza, avand dimensiunile (IxLxA) mm: 799/975 x 600 x 500 si o greutate de 8 Kg.Image result for Hota incorporabila decorativa Bosch DWP64BC50     Modelul Bosch are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe verticala. La acest model marimea pe verticala a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind reglata la o distanta adecvata fata de zona de arzatoare. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 55 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm.     Hota are un design modern, de culoare argintie, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu butoane push-button pozitionate frontal, cu control mecanic, este actionat de patru butoane si indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare si setare pornire/oprire. Accesand primul buton pornim hota si treapta 1 de ventilare. Accesand al doi-lea buton pornim treapta 2 de ventilare. Iar cu butonul numarul 3 accesam treapta 3 de ventilare. Cu butonul numarul 4 putem sa activam sistemul de iluminat, independent de functia de ventilare. Aceasta interfata cu butoane moderne, ofera acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu LED 2 x 1,5 W cu clasa de eficienta iluminare A, fiind dotat cu 2 filtre de grasime tip caseta multistrat din inox, cu eficienta de retinere de clasa C. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm si de 120 mm atasat, cu posibilitati variate de montaj pentru camin (horn), conform cu normativul EU Nr. 65/2014. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca si conducta de aer este preferabil sa se foloseasca tevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model poate fi dotat in plus si cu un kit de recirculare cu 2 filtre din carbune activ, doar la comanda prin reteaua de service Bosch Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie.Imagini pentru Bosch DWP64BC60     Corpul hotei este prevazuta pe exterior cu o suprafata din inox perfect neteda, fara suruburi sau nituri. Aceasta solutie inseamna siguranta sporita in utilizare si curatare mai usoara. 

      Din punct de vedere energetic Bosch DWP64BC50 se remarca prin consumul energetic mic de 51 kWh/anfacand parte din clasa de consum C.Image result for Hota incorporabila decorativa Bosch DWP64BC50     Acest lucru i se datoreaza motorului cu puterea de 100 W din dotare avand turbina cu 2 circuite de aer, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (656667dB,putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 200 mc/h si maxim 360 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 12 – 13 mp. Daca optam pentru modul de functionare prin recirculare, puterea de absorbtie a hotei va scadea cu cca, 25%.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Hota incorporabila decorativa Bosch DWP64BC50, Putere absortie 360 m3/h, 1 motor, 60 cm, Inox

Lasă un răspuns