Minifrigider HEINNER HMB-42A+ review si notificarii tehnice

     Minifrigider Heinner HMB-42A+ este o alegerea inspirata pentru cei care isi doresc un aparat de refrigerare mic dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb polar, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Acest aparat este bine de a fi achizitionat in industria hoteliera, pentru o persoana, ce locuieste intr-o garsoniera, sau la un camin de nefamilisti. Panoul de comanda cu control mecanic situat in interior in aparat este prevazut cu un buton cu actionare clasica a temperaturi, ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare clasica atat a zonei de refrigerare cat si a zonei de congelare. Heinner are un sistem de racire static ce a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider, indiferent cât de des se deschide ușa. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos in zona de refrigerare de 36 l.

     Raftul de depozitat alimente este realizat din sarma vopsita ce se curăță ușor și are o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 20 de kg, pe acest raft. Acest raft a fost proiectate pentru a permite sa utilizam tot spatiul intern al frigiderului, atat pe latime cat si pe adancime. Aparatul mai este dotat si cu o tava din material plastic plasata sub zona de congelare pe care putem sa o folosim pentru a colecta apa ce se scurge in procesul de decongelare manuala a con gelatorului.

      Usa frigiderului reversibila cu maner integrat orizontal cu deschidere spre dreapta este echipata cu un suport fix mare si un suport mic pentru doze de suc si bere. Aparatul are iluminare Eco Led bulb de 15 W pe lateral ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. 

      Acest aparat este prevazut cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Heinner are la interiorul aparatului 1 termostat cu reglaj mecanic cu 8 trepte de temperatura pentru frigider si congelator. Capacitatea maxima neta de 42 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 36 litri si congelator cu un spatiu total de 6 litri.

     Compartimentul congelatorului cu spatiu unic avand sistem de dezghetare manual ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si 2 suporturi pentru gheata. Acest compartiment de 4 stele congeleaza alimentele la fel ca un congelator de dimensiuni obisnuite. Si pentru ca este in frigider, constituie un loc excelent pentru pastrarea ingredientelor utilizate frecvent. Totul este mentinut la o temperatura de -20°C, pastrandu-se in siguranta timp de 3 luni, aroma, textura si valoarea nutritiva a alimentelor. Puterea de congelare a aparatului este de 1 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Heinner avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 10 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

     Eficienta energetica oferita de frigiderul Heinner HMB-42A+ este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 107 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem performant de amortizoare este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 51 x 47 x 43,9 si o greutate de 14 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider minibar Heinner HMB-47NHA+, 47 l, Clasa A+, H 51.3 cm, Alb
Frigider minibar Heinner HMB-47NHA+, 47 l, Clasa A+, H 51.3 cm, Alb

Lasă un răspuns