Pachet chiuveta Algranit Alveus Victoria 10 + Baterie Nela review

     Chiuvetele de bucatarie marca Alveus sunt foarte apreciate de consumatori pentru ca au o calitate buna, un design elegant si preturi bune raportat la calitatea lor. Un model aparte al acestei firme de renume este si chiuveta Algranit Alveus Victoria 10, care impreuna cu bateria Nela formeaza un tot unitar. Acest model fara panou de scurgere vase, are un aspect solid, natural, imbinandu-se, perfect  cu un blat din granit sau din lemn, intr-o bucatarie cu aspect rustic sau modern. Acest model de chiuveta cu finisaj algranit de culoare negru mat, facut din compozit (granit), devine din ce în ce mai căutate de cei care aleg o variantă mai sofisticata pentru chiuveta de bucătărie. Materialul compozit din care este facuta chiuveta, nou aparut pe piata si la mare cautare, folosește un amestec de cuarț, rășini și pigmenți. Prin ce este el mai deosebit fata de alte materiale care sau folosit la chiuvetele clasice din trecut? Compozitul poate ingloba o mare varietate de culorii si forme, care se pot asorta cu gusturile si nevoile noastre de design; Corpul chiuvetei este foarte rezistent la atacurile chimice ale preparatelor folosite în bucătărie; Acest model iși mențin mult timp aspectul inițial; acest model este foarte rezistent la socuri mecanice, ciobiri si zgarieturi cauzate de tacamuri, cutite sau vase scapate in chiuveta; Este foarte rezistent la schimbari bruste de temperatura si la temperaturi ridicate (pana la 280°C), astfel ca se pot pune fara probleme oale sau tigai luate direct de pe aragaz; Suprafata chiuvetei nu este afectata de depunerile de calcar, ce pot fi o adevarata bataie de cap in special in zonele cu apa dura. Acest model de chiuveta de forma lenticulara, cu corpul de dimensiuni medii avand diametrul de (L, l)mm 780 x 480 si cuva cu dimensiunile de (L, l)mm 505 x 505 si adancimea de 190 mm, se monteaza pe blat.Pachet chiuveta Algranit Alveus Victoria 10 + Baterie Nela, fi510 mm, adancime 190mm, Negru     Golul de montaj din blat are dimensiunile de (L, l) mm 394 x 394 iar latimea minima a blatului sa fie de 600 mm. Acest model functioneaza cu sistemul de prea plin in cuva, ce este un mecanism de siguranta in bucataria noastra.

     Analizand caracteristicile cu care este prevazuta aceasta oferta, dar si faptul ca poate veni ca si parte componenta a unui pachet cu bateria Nela ideala sa fie utilizata in bucatarie, oferta este atractiva. Bateria Nela este dotata cu aerator si limitare de debit. Aeratorul functioneaza ca un ejector care extrage aer de afara si-l amesteca cu fluxul de apa ce trece prin acest dispozitiv, rezultand un jet de amestec de apa aer mai volumetric. In plus acest jet de amestec avand o densitate mai mica, la impactul cu fundul cuvei nu va mai produce stropi de apa si nu va mai genera un zgomot suparator cu care ne-am obisnuit la modelele clasice. Aeratorul are un rol important in limitarea consumului de apa producant importante efecte economice in bugetul familiei cu multe persoane. Bateria Nela tip gat de lebada cu inaltimea curgere apa de 251 mm si inaltimea totala de 331 mm inclusa in pachet dispune de un design elegant, ce se potriveste atat in bucatariile traditionale, precum si in cele moderne.Pachet chiuveta Algranit Alveus Victoria 10 + Baterie Nela, fi510 mm, adancime 190mm, Negru     Materialul bateriei este metalic din alama si placat cu compozit de culoare negru mat. Cartusul ceramic al bateriei si manerul metalic montat pe lateral, asigura o functionarea fiabila si de lunga durata. Robinetul bateriei este de tip monocomanda. Pentru un plus de confort, tija bateriei se poate roti la 360°. Racordul pentru montaj pe chiuveta sau pe blat a acestui model de baterie, are un diametru pentru o gaura de 35 mm. Racordurile flexibile asigura o instalare simpla si rapida. Pachetul mai include si doua racorduri flexibile cu lungimea de 350 mm si piulita de legatura marimea 1/2″, pentru apa calda si apa rece; Sistemul de fixare baterie este compus din filet metalic si piulita de 3/8″.  Accesoriile chiuvetei Algranit Alveus Victoria 10 sunt urmatoare: Ventil 3 ½ inch cu prea in cuva; Mastic cu cleme de fixare pentru chiuveta. Gaura pentru montaj in chiuveta a acestui model de baterie, ce are un diametru de 35 mm.   

 Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o chiuveta si o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

    Pachet chiuveta Algranit Alveus Victoria 10 + Baterie Nela, fi510 mm, adancime 190mm, Negru

Lasă un răspuns