Pat Irim Milano, 160×200 (204.5x226x78 cm) review

     Spatiul de dormit este important pentru toata familia, iar aici nu sunt acceptate compromisuri deoarece un somn odihnitor iti va oferi toata energia necesara unei zile de lucru. Un pat bun ar trebui sa indeplineasca aceasta conditie, iar daca esti si tu in cautarea modelului ideal, cel mai bun exemplu este Irim Milano. Asadar daca ai decis sa faci aceasta achizitie, vom vedeam in continuare care sunt avantajele pe care le ofera patul Irim Milano. Astfel Irim va ofera cel mai accesibil set de dormitor, adecvat pentru un mediu modern.Pat Irim Milano, 160x200 (204.5x226x78 cm), 2 noptiere, Nuc Amiral     Setul de dormit Milano prezentat astazi consta dintr-un pat ideal pentru o saltea single cu dimensiunile de (l, L) mm 1600 x 2000 si 2 noptiere de mari dimensiuni in care poti depozita diferite articole de imbracaminte sau de lenjerie in cele doua sertare ale fiecarei noptiere. Acest pat are in dotare si un mecanism de ridicare la perete a saltelei, ce poate fi utilizat cu o saltea cu doua fete, pe un cadru lamelar. Aceasta tehnologie ne permite sa dam cu aspiratorul in mod facil si sub saltea, fara sa ne mai chinuim sa mutam patul din loc.

     Analizand dimensiunile patului acesta ofera un spatiu optim pentru 2 persoane fiind ideal pentru a fi utilizat intr-un dormitor, cu dimensiuni medii. Dimensiunea celor 2 noptiere cu rafturi este de (L, l, H)mm 310 x 200 x 300. Iar dimensiunile intregului ansamblu al setului pat cu noptiere este de: (L, l, H)mm 2045 x 2260 x 780 si o greutate neta totala de 76 Kg.Pat Irim Milano, 160x200 (204.5x226x78 cm), 2 noptiere, Nuc Amiral    Irim Milano este un pat excelent pentru orice locuinta, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, de culoare nuc Amiral, se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi elegante si moderne. Patul vine dotat si cu o tablie de protectie cu inaltimea de 78 cm, deoarece design-ul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. 

   Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna lamelara peste care este pusa salteaua. Divizorul din spatiul lamelar, unde este pusa salteaua, ce contribuie semnificativ la manevrabilitatea patului, intareste semnificativ si constructia generala a patului. In acest sens, aceasta tehnologie este si un factor major in durabilitatea patului in timp. Materialul de constructie este PAL-ul cu grosimea de 16 mm, ce este melaminat cu cant din ABS, de dimensiunea de 0,45 cm. Desi in imaginile de prezentare acest pat apare ca si cum ar avea si saltea inclusa, aceasta este utilizata doar cu titlu de prezentare si nu este inclusa in pachetul comandat. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din aceasta categorie si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.  

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil si la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul Irim Milano la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Pat Irim Milano, 160x200 (204.5x226x78 cm), 2 noptiere, Nuc Amiral

Lasă un răspuns