Plita incorporabila vitroceramica TEKA TB 600, 4 zone de gatit review si notificarii tehnice

     In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra. Plita incorporabila vitroceramica TEKA TB 600 facuta de specialisti spanioli, este o optiune pentru o astfel de solicitare. Grupul TEKA infiintat in anul 1929 in Germania de catre Karl Thielmann, este unul din lideri importanti in industria de electrocasnice, in prezent cu sediul la Madrid, fiind unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de aparate electrice de uz casnice din lume. De cand TEKA sa mutat in anul 1964 in Spania, grupul sa extins din Europa pe toate cele cinci continente.Plita incorporabila vitroceramica TEKA TB 600, 4 zone de gatit, Touch control, 60 cm, Negru     Design-ul modern de culoare negru antracit al acestei plite este potrivit pentru un produs de ultima generatie. Plita are un afisaj modern, cu butoane touch control pozitionate in fata, cu variator de putere in 9 trepte, iar materialul din care este construit este cristal vitroceramic cu marginile sanfrenate. Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit. Reglarea temperaturii (treptele de temperatura) se va face prin atingerea butonului de (+) sau (-) in functie de necesarul dorit, astfel ca pe afisaj o sa apara o cifra de la 1 la 9 care indica nivelul de temperatura. In plus acest model are si o functie de temporizare cu functia de ceas de până la 99 de minute, avand 2 moduri de utilizare. Primul mod pentru oprirea automata a ochiului de gatit si de ceas desteptator pentru bucatarie. Timpul programat rulează pentru fiecare ochi de gătit independent. La sfarsitul timpului setat de noi aceasta functie opreste automat ochiul emitand in acelasi timp si un semnal sonor de avertizare. Aceste comenzi senzitive cu feedback acustic au fost concepute pentru a ocupa un spatiu minim si, in acelasi timp, sa va ofere informatii clare, dintr-o privire. Plita cu 4 zone de gati Hi-Light functioneaza pe principiul unei rezistente sub forma spiralata, care incalzeste panoul de sticla de deasupra lor, care indirect transmite energia termica pe fundul vasului de deasupra zonei de gatit, iar lumina produsa de spirala incalzita la rosu, radiaza cu razele calorice care emite la fel caldura. Deci aceste arzatoare electrice transmit caldura in doua moduri: prin convectie si prin radiatie. Aceasta combinatie de emitere a energiei calorice, ajuta aceste zone de gatit sa se incalzeasca mai repede in comparatie cu zonele clasice de incalzire, numai prin convectie, facandu-le astfel mult mai eficiente.

     Aceasta plita are dimensiunile standard de (IxLxA) mm 63 x 600 x 510 si dimensiuni nisa (IxLxA) mm 50 x 560 x 490 cu o greutate de 8,9 Kg. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil.Plita incorporabila vitroceramica TEKA TB 600, 4 zone de gatit, Touch control, 60 cm, Negru     Cele patru zone de gatit sunt dispuse in asa maniera incat veti putea apela la utilizarea simultana a acestora. Acest model, are capacitatea de a fierbe 2,5 L de apă într-un timp de până la de trei ori mai scurt decât alte plite convenționale.

    Suprafata plitei fiind din cristal vitroceramic Schott Ceran, are un design elegant si este foarte usor de curatat. Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, acest model vitroceramic de la TEKA este produs fara a se utiliza in procesul de fabricatie, arsenic sau metale grele. Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, acest model de plita poate fi reciclat si reutilizat ca material de constructie. Puterea de ardere a acestui model se face prin 9 trepte de reglaj, simplificand modul de utilizare. Pentru protectia aparatului si a noastra aparatul are in dotare un indicatorul de caldura reziduala cu dioda luminiscenta H ce avertizeaza utilizatorii cu privire la faptul ca zona de incalzire inca este fierbinte, chiar daca a fost dezactivata. Cand dioda indicatoare este aprinsa, inseamna ca temperatura din zona depaseste 60°C. Caldura acumulata poate fi utilizata si pentru a incalzi preparatele. In plus aparatul are in dotare si protectie la supra-incalzire cu oprire automata a plitei. Aceasta functie ne permite sa gatim in siguranta si foarte comod. Pentru o informare mai buna durata de folosire a zonelor de gatit in functie de treapta de putere accesata, este data de un tabel, care se gaseste in cartea tehnica ce insoteste plita. Aceasta plita are in dotare si functia de gatire automata ce va permite sa setati pornirea timpului de gatit. Acest program de gatire are in prima faza o incalzire intensiva urmata de o faza de gatire lenta. Timpi de incalzire in functie de puterea de gatire, sunt dati de un tabel din cartea tehnica ce insoteste aceasta plita. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor plitei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce plita este in functiune. Copiii se pot juca langa plita care nu functioneaza, fara ca sa fie supravegheati permanent. Acest model il puteti monta oriunde doriti, cu instalare usoara datorita sistemului (snap-in).

     Plita TEKA TB 600 dispune de o putere maxima de 6,5 kW fiind impartita intre: O zona frontala stanga cu circuit rotund cu marcaj grafic de 145 mm si puterea de 1200 W. O zona spate stanga cu marcaj grafic de 210 mm si puterea de 2300 W. O zona frontala dreapta cu marcaj grafic de 145 mm si puterea de 1200 W. O zona spate dreapta cu marcaj grafic de 180 mm si puterea de 1800 W. Consum in stand-by este mai mic de 0,5W. Modul de control al functionari se face cu ajutorul butoanelor, senzitive, ce actioneaza si sistemul de protectie pentru copii. Acest aparat a fost proiectat, fabricat și comercializat in conformitate cu cerintele de siguranță ale directivelor CE: privind DEEE 2011/65 (Directiva RoHS) pe 2011/65/UE, ce asigura ca nu contine materiale daunatoare si interzise specificate in directiva.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor si o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila vitroceramica TEKA TB 600, 4 zone de gatit, Touch control, 60 cm, Negru

Lasă un răspuns