Trotineta electrica Airwheel Z8 Black review si notificarii tehnice

      Trotineta electrica Airwheel Z8 Black de culoare alb este ideala pentru copii si tineri cu agilitate in miscari, care doresc sa isi mentina mobilitatea si sa se distreze. Folosind acest vehicul zilnic va ajuta sa va deplasati mai usor la scoala daca este in apropiere in raza de actiune a trotinetei. Aveti mai multa energie si pofta de viata; Trotineta nu necesita loc de parcare; Motorul electric nu produce gaze poluante, cu efect de sera. Consumul energetic este mai mic ca valoare fata de un bilet de calatorie in mijloacele de transport in comun.

       Trotineta electrica Airwheel Z8 Black va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 70,2 x 44,6 x 102,3 are o greutate de numai 6,5 Kg si nu ocupa mult loc.Image result for Airwheel Z8     Datorita dimensiunilor pliabile de: (L, l, H)cm 75,5 x 17,7 x 20,4 acest model poate fi transportat si depozitat in spatii inguste.Image result for Airwheel Z8 Black     Airwheel Z8 White Black functioneaza precum o trotineta clasica cu propulsie electrica si va permite sa efectuati plimbari in curte in parc sau pe pistele speciale din oras. Cadrul trotinetei este facut dintr-un material foarte usor si rezistent din titan, ce dau nastere unui produs extrem de solid. Ghidonul este reglabil, in functie de inaltimea pasagerului cu 26 cm mai mult. Acest lucru permite ca persoana care foloseste acest vehicul sa aiba o inaltime de maxim 180 cm, cu o greutate maxima de 75 Kg. Furca rotii din fata si platforma de sprijin in spate este dotata cu un sistem dual de amortizare socuri ce permite ca acest vehicul sa circule si pe trasee cu grad mediu de dificultate cum ar fi pajistile cu iarba din parcurile naturale.

     Cele 2 roti din dotate sunt: roata din fata care este facuta din poliuretan iar roata motoare din spate este facuta din cauciuc masiv, ambele cu un diametru de 8,128 cm. In plus rotile sunt dotate cu aparatori de praf si noroi. Pentru siguranta si protectia noastra trotineta are in dotare si un sistem de semnalizare cu ochi de pisica de culoare rosu pe aparatoare, de la roata motoare din spate. Actionarea franei roti din fata se face electronic cu ajutorul unui sistem magnetic. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest sistem de franare este foarte rezistente si franeaza roata aproape instantaneu la oricare din cele trei trepte de viteza cu care se deplaseaza trotineta. In plus acest vehicul are si un sistem de franare manual si se executa pur si simplu, atunci cand este nevoie, prin apasarea cu talpa pantofului a aparatori roti din spate, ce are in dotare in acest scop un sprijinitor antiderapant. Zona de frictiune fiind mare, acest sistem mecanic reuseste sa opreasca acest vehicul aproape instantaneu in functie de forta de apasare exercitata de conducatorul vehicolului.prodcut-image     Sasiul trotinetei care are o distanta fata de sol de 10 cm, este dotat si cu o platforma antiderapanta ce se poate plia si ne permite o echilibrare si o priza mai buna la picioare. Langa sasiu exista si un picior de sprijin cu care trotineta poate fi lasata intr-o pozitie de parcare verticala. Piciorul de sprijin este destul de solid si arata de la prima vedere destul de rezistent.

     Panoul de comanda de pe ghidon este dotat cu un buton pe pornire/oprire. Un display cu 3 diode luminiscente ce ne arata gradul de incarcare a bateriei (LED-ul verde ne arata ca bateria este incarcata 100%; LED-ul galben ne arata ca bateria este incarcata 50% iar LED-ul rosu ne arata ca bateria este incarcata 15%). Cu parghia de pe ghidon putem sa actionam sistemul de acceleratie al vehicolului. Pe furca din stanga trotineta are in dotare si un clacson clasic. Acest model are un sistem de transmisie spate de la motor direct la roata din spate cu viteza maxima de 10 Km/h. Motorul de la acest model cu o putere de 150 W este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 36 V, cu Lithium cu capacitatea bateriei de 81.4 Wh/4.4Ah. Bateria de la acest model cu Lithium are o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de 60/90 de minute in functie de natura terenului si de greutatea conducatorului. Bateriile Lithium sunt concepute pentru protecţia mediului şi cu o performanţă ridicată, sunt si foarte usoare, oferindu-ne un timp de folosire mai indelungat. Bateriile acestui model sunt reincarcabile pe o durata de 100 de min cu incarcare de 100%, pentru o functionare fara probleme. Temperatura de functionare a bateriei este cuprinsa intre -10°C/+40°C, cu autonomie maxima intre +20°C/+30°C. Bateria are 8 circuite electronice de protectie cu egalizarea incarcarii celulelor acumulatorului cu protectie la: supratensiune, supracurent, scurt-circuit, protecție împotriva supraîncarcarii, de protecție a temperaturii, protectie de descărcare baterie, protectie de inversare a prizei. Statia de incarcare se poate conecta de la o priza obisnuita cu tensiunea de 220 V. Distanta maxima parcursa de trotineta electrica este de 15 Km, cu o inclinare a terenului de maxim 15°. Pachetul ce insoteste aceasta oferta contine: 1 incarcator, 1 manual de instructiuni si 1 cheie. Trotineta electrica Airwheel Z8 Black se foloseste in felul urmator: Ajustati inaltimea ghidonului; Va asezati confortabil pe platforma vehicolului si va plimbati pentru o viata mai frumoasa. Acest model respecta standardul european de siguranta EN957 si este certificat CE respectand directiva EU ROHS DEEE (2011/65/UE) cu continut limitat de materiale daunatoare.Image result for foto EU ROHS     Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti o trotineta electrica cu adevarat performanta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 1 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneazo chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

prodcut-image

 

Lasă un răspuns